Nnywellness.com

Hvordan du kobler en Inverter til en elektrisk System


Vekselrettere er nyttig enheter for konvertering av likestrøm (DC) makt til vekselstrøm (AC) makt. De brukes vanligvis i biler og lastebiler for å tillate bruk av vanlige AC-drevet enheter som TVer og DVD-spillere. Makt vekselrettere brukes også til å forsyne strøm til bærbare datamaskiner. Kobler disse enhetene til bilens elektriske systemet krever at du kobler to ledninger innmatingens inverter. Vekselstrømmen er levert via en stikkontakt innebygd i inverter.

Instruksjoner

• Bestemme hvor inverter vil bli montert i bilen. Disse enhetene kan bli varmt, og de må monteres i et område med gratis luftstrøm. Bruk skrutrekker og montering skruene for å sikre inverter til kjøretøy kabinettet.

• Rute svarte og røde ledningen av inverter gjennom kupeen i motor-brannmuren. Sjekk hullstørrelsen nødvendig for grommet. Grommet pakken vil gi denne informasjonen. Bore hull gjennom brannmuren og sett grommet i hullet. Grommet bør dekke alle det avdekkede metallet av hullet som kunne gni mot inverter ledningene.

• Skyv svarte og røde inverter ledningene gjennom grommet hullet. Rute ledninger rundt i motorrommet til batteriet. Koble røde ledningen til positiv terminalen batteriet og svarte ledningen til den negative terminalen på batteriet. Du kan koble disse ledninger med alligator klipp, eller du kan klemme dem på batteriet innlegget av løsne batterikabelen og clamping inverter ledningen mellom batteri klemmen og batteri innlegget.