Nnywellness.com

Hva gjør svaie Bar koble koblinger?


Svaie Bar

Det er et par forskjellige navn for svaie baren, men det tjener bare ett formål. Det kan være referert til som anti-gynging bar, anti-roll bar, baren stabilisator, eller som nevnt svaie baren. Formålet er å gi strukturell støtte av suspensjon i en overføring under en tur manøver av kjøretøyet. Når et kjøretøy tar en skarp slå høyre, overføring av torsjon brukes over bilen lateralt og presser alt utover og nedover til venstre. Høyre side heiser innover og oppover. Svaie baren er en tykk stål stang som fester venstre forstillingen rett forstillingen (og i noen tilfeller venstre bakhjulsoppheng til høyre bakre suspensjon) og demper dette gir større kontroll for driveren. Svaie baren er montert på understellet av kjøretøyet av to parentesene som støtter den. Derfra svaie baren når ut til suspensjon komponenter og er knyttet til foran kabinettet av koblinger som svaie bar eller svaie bar slutten koblinger.

Svaie Bar lenker

Svaie bar koblingene er loddrett stenger som kobles til slutten av hver side av svaie baren og montere slutten av svaie baren på hver side av kabinettet. Bunnen av leddet er vanligvis montert knoke av hjulet og toppen av koblingen kan monteres på strut, støt eller en øvre ramme mount. Selv om svaie baren er montert av de to parentesene i understellet av kjøretøyet, gir koblingene den viktigste delen av det brukte torsjon. Hvis en bryter eller skiller fra svaie baren, mistet kontrollen torsjon nå på den siden av svaie baren. Selv om det ikke nødvendigvis farlig, det vil gjøre bilen håndtere annerledes når snu og kan være farlig under en ekstremt skarp slå under press. Siden fleste ikke kjøre at måten med vilje, noen mennesker kan ikke selv innse en svaie bar link er manglende eller brutt før de får beskjed.

Svaie Bar koble Link

Dette er nyttig små enheter for 4 X 4-entusiaster. Siden svaie baren oppretter torsjon i overføring over samme aksel, ulempen som er når åpnet et brak på høyre side, overfører at samme kul over akselen til venstre via tilkobling av svaie baren. Mange mennesker som går fire-Wheeling ville heller ikke ha torsjon overføring siden mest tid det er ingen ekte high speed snu under arrangementet. Koble svaie bar lenker kan være kjedelig og involvert og deretter det reconnecting dem igjen når du skal kjøre tilbake på veien. Mens frakobles er noe gunstig for off-roading hendelser, tjener koblingene en bestemt sikkerhet funksjon på vanlig veiene. Koble koblinger eller rask koble koblinger kan lett erstatte den opprinnelige svaie bar lenker og fjernes og erstattes mer enkelt og lett enn standard utstyr koblinger. Frakobling av svaie bar koblingene gir bilen mindre torsjon og aksel overføring da går over den grove veier og derfor mer kontroll per uavhengig hjuloppheng per side.