Nnywellness.com

Hva skal se etter når du kjøper en Blu-Ray Disc-spiller


Hva skal se etter når du kjøper en Blu-Ray Disc-spiller

Med videospillere utdatert og DVD-spillere sakte følge samme vei - kan du være interessert i en oppgradering til en Blu-ray-spiller. Men før du gjør teknologiske sprang, sørg for at du vet hva du leter. Ikke alle Blu-ray-spillere er laget like, og vite hva du skal se etter vil hjelpe deg å velge riktig se må.

Se 3D

Med 3D TV begynner å komme inn på markedet, må en Blu-ray-spiller som kan faktisk lese 3D plater. Mens noen Blu-ray-spillere - som den installert i PlayStation 3--har oppdateringer at dette skal skje, andre modeller ikke. Men ifølge-PCmag.com selger store produsenter som Sony, Samsung og Panasonic minst ett--hvis ikke mer - Blu-rokke Spilleren modeller som kan lese og vise 3D Blu-ray-plater. Sørg for å merke av for alle Blu-ray-spilleren å se hvis det er 3D-kompatibel før kjøpet.

Brent DVDer

Hvis du eier en samling av burned DVDer og CDer, kontroller at Blu-ray-spiller du kjøper har muligheten til å spille dem tilbake. Mens alle Blu-ray spillere vil spille tilbake tradisjonelle CDer og DVDer, eller de du kan leie og kjøpe fra butikker, ikke alle er utformet for å lese brent medier. Noen Blu-ray-modeller som kan spille brente media inkluderer Panasonic DMP-BD30, Sony BDP-S300 og Samsung BDP-1000. Disse modellene vil lese alle medier brent på en DVD + R, DVD-R, DVD + RW eller en DVD-RW.

Den eksklusive

Visse typer Blu-ray-spillere tilbyr en funksjon kalles DVD opp-skalering. Dette gjør at DVD-pikselantall tilsvarer pikselantall på din HDTV, som resulterer i bedre total bildekvalitet. Har du en massiv samling av DVDer og en HDTV, se etter en Blu-rokke Spilleren med denne funksjonen. Noen modeller som støtter denne funksjonen, inkluderer det skarpe BDHP20X, Pioneer BDP-LX70A og Sony BDP-S500B. Hvis du bare kjøper Blu-stråler, eller planlegger å erstatte alle dine DVD med Blu-stråler, så dette alternativet kan ignoreres.

Spillalternativer

Hvis du spiller spill, samt se Blu-ray-filmer, investere i en PlayStation 3. PlayStation 3 - som alle Blu-ray-spillere, er bakoverkompatibel, betyr det kan spille standard DVD også. PlayStation 3 kobler til Internett, gjør det sanne multimedieenheter. Videospill for PlayStation 3 er formatert på en Blu-ray-plate, og kan vises i 1080p. Begrepet 1080p betyr spillet vil vise 1,080 linjer Vertikal oppløsning, noe som resulterer i en skarp bilde. Selvfølgelig, avhengig spill oppløsning også av oppløsningen på TVEN. PlayStation 3 spill og filmer - ser med HDTV satt til 1080p.