Nnywellness.com

Hvordan du kobler en Subwoofer til en ledningsnett


Hvordan du kobler en Subwoofer til en ledningsnett

Koble en subwoofer til wire sele omfatter også ansette en linje ut omformer. Disse enhetene ta en høyttaler nivå signal, tråkke det ned til en RCA, lavt nivå mate ideell for eksterne forsterkere. Bruk av linje konvertering eller LOC, er en perfekt løsning for bilstereoanlegg at mangel RCA-utgang. Selv om LOCS produksjon er vanligvis mer er forvrengt enn en RCA'S, de fleste subwoofer-baserte forvrengning hørbar før den treff 10 prosent.

Instruksjoner

• Tilgang til baksiden av radioen. Rådgivning klistremerket på radioen og bestemme hvilke av de fire ledningene på radioen sele gjelder til venstre og høyre kanaler.

• Bekkasin venstre og høyre kanal ledningene, i midten. Kle av 1/4-tommers isolasjon fra disse trådene og tilsvarende ledningene på inn side av konverteringsprogrammet linje ut.

• Crimp ledningene sammen med 16 gauge kontakter og crimp verktøyet, slik at venstre og høyre positive og negative ledningene er tilordnet riktig.

• Koble RCA kabler til produksjon siden av konverteringsprogrammet linje ut. Distribuere dem til subwoofer forsterker nødvendig å ta vare for å holde ledningene fra knipe, slitasje og hytta trafikk farer.

Tips og advarsler

  • Aldri gjøre bilen audiotilkoblinger med kjøretøy eller systemet aktivert.