Nnywellness.com

Hvordan å skyte en film med et digitalt kamera


Hvordan å skyte en film med et digitalt kamera

Det pleide å være at folk måtte kjøpe film, utsette det og så ta det å få utviklet bare for å se sine fotografier. Nå, ikke bare kameraer trenger ikke film, men de kan også ofte skyte video. De fleste digitale kameraer kan ikke skyte høykvalitets video-opptakene, men hvis du er interessert i skyting en kort film for visning online eller bare vise venner, et digitalt kamera er ofte kvalifisert for jobben.

Instruksjoner

• Gå over evnen til digitalkameraet. Legg merke til ting som: hvor lenge et bilde kan kameraet tar? Hvor mye videoopptak kan kameraet (eller minnekort) bevare samtidig? Har kameraet posten lyden godt?

Skyte noen videoer for å etablere det grenser eller grenser du digitale kameraet videoopptak evner. Skyting praksis skudd og deretter laste dem opp til datamaskinen og se dem ikke bare gir deg god teknisk praksis og feilsøking, men det også gir deg en idé om hva kameraet skyter bra og hva det gjør ikke. Kanskje du trenger mer lys før du begynner å skyte filmen, eller kanskje du vil ikke kunne zoome ut. Disse gir deg en god ide om hvordan best å skyte filmen.

• Skyte filmen i små segmenter, og ikke vær redd for å ta masse bilder. Redigere ekstremt lang utklipp er en smerte når det gjelder organisasjon, pluss lange skudd tar opp mye lagringsplass. Selv om du tror du har et godt skudd, ta det igjen og har to klipp redigere fra i tilfelle noe er en litt av i en av skudd.

Ta pauser laste ned informasjonen på datamaskinen for å frigjøre plass. Dette er spesielt viktig hvis du ikke har en stor mengde minne på digitalkameraet.

• Redigere filmen med enkel programvare, for eksempel iMovie. (Hvis du planlegger å bruke kraftige gjengivelse og spesialeffekter, du må få et program som Final Cut Pro. Digitalkamera video er ikke veldig høy kvalitet i første omgang, men så benytter en enklere programvare bør dekke behovene og forenkle redigeringen.)

Gå tilbake og ta noen ekstra bilder som du kanskje har savnet eller glemt etter redigering et grovt kuttet av filmen. Skjermen filmen for noen som dom du stoler. Et friskt sett med øynene presenterer perspektiver og innsikt du ellers kanskje har savnet.

• Lage en stop-motion film med et digitalkamera ved å ta masse bilder og deretter spille dem etter hverandre. Dette er hvordan animasjon fungerer siste stop-motion-filmer som «Coraline» har vært store hits.

Gjør stop-motion-filmer kan være utfordrende. Du vil ikke kunne registrere bilder og lyd på samme tid, siden du skal fotografere og ikke skyte video. Redigeringsprosessen kan enten være enklere, siden du ikke trenger å bekymre deg kutte og å holde orden på mange videoklipp, eller vanskeligere, legge til lyd og andre video elementer kan være vanskelig.

Tips og advarsler

  • Gjøre produktforskning før du kjøper et digitalkamera. En svært viktig del av å gjøre en film med et digitalt kamera er videoen evne til kameraet.