Nnywellness.com

Hvordan laster jeg ned ringetoner til min mobiltelefon bruker en USB-ledning?


Ringetoner er tilgjengelige i en rekke sanger og musikksjangere, fra rap og land å showtunes og favoritt TV viser temaer. Når du laster ned og sette en ringetone på telefonen, vil det ta plassen til standard ringer for å varsle deg om en samtale. Personlige ringetoner kan tilordnes til ulike innringere slik at du vet hvem som ringer av deres unike ring. Standard mobiltelefoner kommer med en rekke generiske ringetoner, men bruker en USB-kabel, kan du lett sende mer spennende ringetoner i løpet av minutter.

Instruksjoner

• Velg "USB" modus på mobiltelefonen. Denne prosessen varierer med ulike telefonmodeller og leverandører, men kan vanligvis konfigureres fra skjermbildet "Innstillinger" på telefonen. (Se dokumentasjonen for mobiltelefonen hvis du er usikker hvor å "USB" modus.)

• Koble telefonen til en datamaskin med den medfølgende USB-kabelen. Datamaskinen vil automatisk oppdage mobiltelefon.

• Start Windows Utforsker ved å klikke "Start"-menyen i Windows. Velg "Min datamaskin". Du burde se din mobiltelefon oppført som en bærbar harddisk. Hvis du bruker Mac, vil du se din mobiltelefon på skrivebordet.

• Dobbeltklikk harddisken mobiltelefoner for å starte den. Finn musikk-mappen, og dobbeltklikk den. Finn ringetoner fra mappen eller plasseringen du har dem på datamaskinen og dra dem til musikkmappen på mobiltelefonen. Hvis telefonen ikke har en musikk-mappen, se dokumentasjonen for den aktuelle mappen laste ned ringetoner til.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har ringetoner, gå til en gratis ringetone nedlasting nettsted som mytinyphone.com eller myxer.com. Finne ønsket ringetone laste opp til din mobiltelefon. Laste dem ned til datamaskinen, og deretter drar du dem fra plasseringen du lagret dem til musikkmappen.