Nnywellness.com

Plantronics CS 35 instruksjoner


Plantronics CS 35 instruksjoner

Plantronics CS 35 er en modell av trådløse hodesett som kan kobles til telefonen som du bruker på ditt hjem eller kontor. Plantronics hodesettet vil tillate deg å foreta og motta anrop, i tillegg til å snakke uten et kabelbasert headsett bundet til hodet mens du prøver å fortsette å arbeide. Ved å følge disse instruksjonene for enkel installasjon, vil du kunne koble enheten til din telefon og trådløst kommunisere med andre i bare noen få minutter.

Instruksjoner

• Koble ledningen kommer fra håndsettet av telefonen inn porten på undersiden av Plantronics CS 35. Dette vil tillate deg å velge om du vil bruke opprinnelige håndsettet eller det trådløse headsettet til å ringe. Sett ene enden av den angitte ledningen til telefon-kontakten på telefonen. Sett den andre enden av snoren inn inngang på Plantronics basen. Koble en ende av strømkabelen til Plantronics basen og den andre enden til en åpen stikkontakt.

• Sett inn det trådløse headsettet i toppen av basen begynne ladeprosessen. Du vil se et gult farget lys begynner å blinke for å angi enheten lades. Når det er fulladet, forblir lyset solid. Lading, tar ca tre timer første gang.

• Fjern ladet headsettet fra basen. Knytte den til enten pannebåndet som vil gå over toppen av hodet, eller ørestykket som vil tillate deg å legge ved det trådløse headsettet til øret. Trykk hodesettet i ringen - en gummi sirkel nær hvor pannebånd eller ørestykket vil hvile nær øret - inntil du hører et blunk.

• Fjerne telefonrøret fra holderen og la den av kroken. Trykk på Talk-knappen på det trådløse headsettet. Du vil se en indikatorlampe både hodesettet og bunnen av Plantronics apparat. Hvis alt er riktig tilkoblet, vil du høre summetonen gjennom det trådløse headsettet.

• Ringe til en venn eller kollega ved hjelp av tastaturet på telefonen for å teste utstyret. Bruk "Volum" dial for å justere volumet på headsettet og "Snakke" ringe å justere volumet på stemmen.