Nnywellness.com

Kan jeg kjøpe Android Apps på en datamaskin og synkronisere dem til en telefon?


Kan jeg kjøpe Android Apps på en datamaskin og synkronisere dem til en telefon?

Android applikasjoner kan kjøpt online via webområdet Android Market og synkronisert til en støtte Android-enhet av Google-kontoen. En ny eller eksisterende Google-konto kreves når en Android smartphone defineres først. Denne kontoen er hva golfbane tiltak på Android Market nettstedet til smarttelefonen.

Android

Google utviklet Android operativsystem inn smartphone og bord markedet med konkurrenter som Apple og Research In Motion. Google oppfordrer Android utviklingen med åpen kildekode naturen av operativsystemet. Dette skiller det fra andre operativsystemer for smartphone og er derfor du ser Android enheter produsert og støttet av en rekke utviklere og tjenesteleverandører.

Markedet

Android Market har tusenvis av gratis og betalt programmer. Programmer kan være informativ, øke produktiviteten eller gi underholdning. Android smartphones får Android Market av programmet som er innfødt til hver enhet. Android Market nettstedet gir deg full tilgang til bla programmer fra datamaskinen og laste dem ned til din smartphone. Dette kan være en praktisk måte å søke markedet på en større skjerm, mens du ikke bruker telefonens dataabonnement.

Synkronisering

En Android smartphone krever Google-kontoinformasjonen angis når det først er aktivert. Android Market nettstedet krever også en Google-konto for å laste ned programmer. Det Google Regningen brukes på Android Market nettstedet bør være den samme som ble inngått i smarttelefonen ved aktivering. Når et program er valgt fra nettsiden, den synkroniserer handlingen via Google-kontoen, og programmet automatisk lastes ned til Android smarttelefonen. Dette eliminerer behovet for å laste ned et program til datamaskinen og overføre den til smarttelefonen via en USB-kabel.

Forsiktig

Laster ned programmer må overføre data til og fra din smartphone. Være klar over begrensningene du kan ha med tjenesteleverandørens dataabonnement slik at noen ekstra avgifter påløper. Se kravene til programmet du vil laste ned fra Android Market nettstedet kontrollere at smarttelefonen har nødvendig Android versjonen og internminne nødvendig å kjøre riktig på enheten.