Nnywellness.com

Koble DVD-spilleren til TV A / V-innganger


Koble DVD-spilleren til TV A / V-innganger

Nesten alle DVD-spillere er utstyrt med to typer lyd/video kontakter for tilkobling til en TV, enten RGB component video eller sammensatt video kablene. Selv om lydkablene er det samme med begge typer tilkoblinger, er RGB-kabler det beste valget for å henge opp videoen fordi signalet er delt i tre fargekomponentene, rød grønn og blå, for en overlegen bildeoppløsning. Separat lydkabler er også nødvendig. Hvis RGB er tilgjengelig, brukes en standard RCA audio/video-kabel med gule og røde og hvite plugger.

Instruksjoner

• Se baksiden av DVD-spilleren og TV for å finne tilgjengelig tilkobling kontaktene. RGB-video vil bli umiddelbart gjenkjennelige av røde, grønne og blå kontaktene merket "Video In" på TV og "Video Out" på DVD. Lydtilkoblinger et eget par med røde og hvite plugger.

• Koble et sett med RGB videokablene til DVD-spilleren ved å sette inn de røde, grønn og blå pluggene til fargekodede kontaktene, eller sett den gule pluggen på et sett med RCA-kabler til gule video-kontakten på DVD-spilleren hvis en RGB-tilkobling ikke er tilgjengelig.

• Kobler andre endene av RGB kabler til TVs "Video In" kontaktene, eller sett den gule pluggen på et sammensatt kabel til gul "Video In"-kontakten. Med videotilkoblingen mellom TV og DVD-spiller er fullført.

• Koble et separat sett med RCA audio-kablene til DVD-spillerens "Lyd ut" kontaktene når du bruker RGB videokabler. Hvite pluggen kobles til venstre lydkontakten og den røde pluggen kobles til høyre. Sette inn pluggene rett til kontakten. Hvis bruker gule og røde og hvite RCA-kabler, er audio-tilkoplingene fortsatt den samme.

• Koble de hvite og røde pluggene på den andre enden av RCA-kabelen til TVs "Audio inngangen".

Tips og advarsler

  • Koble TV og DVD spilleren fra stikkontakten under tilkobling utstyret.