Nnywellness.com

Hvordan sette opp en Digital kabelboks


Hvordan sette opp en Digital kabelboks

Mens de fleste digital kabel-leverandører vil sende ut på stedet Vedlikeholdsingeniørene først installere din kabel-boksen til TV, kan du finne deg selv i tilfelle hvor du må sette opp digital kabelboksen på din egen. Heldigvis, det er en enkel prosess som du følger trinnene riktig.

Instruksjoner

• Koble din digitale kabel-boksen til TV, bruke digitale koaksialkabelen. Koaksialkabelen har to ender som har små punkter i midten. Sett en av endene i utdata for kabelboksen og den andre i inndataene for TV. For begge sider må du skru kabelen på plass.

• Forbinde boksen å din eksterne kabel. Før du mottar et digitalt kabelsignal, må du bestille kabelen fra en lokal leverandør. Det vil gi kabel fra en utenforstående kilde i ditt hjem. Dette er en annen koaksialkabel, vanligvis hvit eller svart, som må kobles til digital kabel-boksen inn spor. Skru kabelen på plass også.

• Koble boksen til strømkilden. Alle digitale kabel-bokser vil komme med en strømledning. Koble den til kabelboksen, og deretter koble den andre enden inn i en nærliggende stikkontakt eller makt stripe. Nå kan du slå på digital kabel-boksen.

• Slå på TVen. Velkomstskjermen til digital kabel-boksen skal vises for å hjelpe deg gjennom resten av prosessen. Hvis ikke, kan du enten måtte endre input som TVen mottar. Kanalen må endres til "Aux" eller «Kabel», eller du kan ha en løs tilknytning. Sjekk koaksial kabler til at de er riktig sted.

Tips og advarsler

  • Enkelte forbrukere Kjør kabelen gjennom en første kilde som en video- eller DVD-spiller før den når TV. Hvis det er tilfelle, først Kjør kabelen gjennom det og deretter kjøre en separat koaksialkabel fra det til TV.