Nnywellness.com

iTunes vil ikke gjenopprette en Jailbroken iPhone


Det er ikke uventet at iTunes unnlater å gjenopprette en "jailbroken" iPhone - med andre ord, som er programmert til å fungere med hvilken som helst operatør 's SIM card. Jailbreaking iPhone endrer det fra sin tiltenkte tilstand, som hindrer deg i å fullføre quotidian vedlikehold som "gjenopprette" enheten, som tilbakestiller enheten til fabrikkinnstillingene for å bekjempe eventuelle feil som har utviklet siden enheten var nye.

Jailbreaking og Firmware

Når du jailbreak en iPhone, enheten blir godta hvilken som helst operatørs SIM-kort, som øker din fleksibilitet til å bruke den. Ikke alle bivirkninger av jailbreaking er positiv, imidlertid. I tillegg til det faktum at jailbreaking tomrom en iPhone er Apples garanti - og bryter AT & T tjenestevilkår - du kan ikke oppdatere iOS systemet eller bærer operativsystemprogramvare, kollektivt kjent som enheten "firmware," når du har jailbroken iPhone. Dette forhindrer deg fra å installere oppdateringer, noen som er kritiske til de riktige funksjonene til iPhone.

Gjenopprette og Firmware

Gjenopprette en iPhone vellykket, må du ha den nyeste versjonen av operativsystemet iOS og iPhone transportørprogramvaren installert på telefonen. Derfor prøver å gjenopprette en jailbroken telefon mislykkes, med mindre du re låse telefonen til sin opprinnelige carrier, som er AT & T i USA Dette kobler iPhone til datamaskinen og vente på iTunes til å åpne, klikk "Ja" Når iTunes ber deg installere programvareoppdateringer. Når du gjør dette, enheten ikke lenger fungerer med sekundær transportøren, men er klar til å bli gjenopprettet til fabrikkinnstillinger.

Gjenoppretting og sikkerhetskopiering

Hver gang du synkroniserer en iPhone med en datamaskin, sikkerhetskopierer iTunes dataene på iPhone og overfører nye data på den. Likevel, når du klikker på "Gjenopprett"-knappen for å starte gjenopprettingsprosessen, iTunes fremme du sikkerhetskopierer enheten igjen. Velge "Ja" å ha fred i sinnet som dataene sikkerhetskopieres uten tvil. Etter gjenopprettingen prosessen begynner, iPhone krefter av og starter, angitt av en "Eple"-logoen vises på skjermen.

Erstatter Data

En gang de iPhone starter, iTunes ber deg om å erstatte data på telefonen og viser et grensesnitt med en rullegardinmenyen som inneholder datoene for nyeste sikkerhetskopier. Prosessen med å få data tilbake på telefonen kan være korte eller lange, avhengig av hvor mye data du må overføre tilbake på den. Hvis iTunes ikke automatisk ber deg om å erstatte iPhone data, høyreklikk iPhone-ikonet i navigasjonsruten til venstre og velg "Gjenopprett fra sikkerhetskopi" tilgang til menyen.