Nnywellness.com

Hvordan får jeg et Signal fra en Sprint-mobiltelefon?


Hvordan får jeg et Signal fra en Sprint-mobiltelefon?

Når du kjøper en mobiltelefon gjennom Sprint, må du gå om å sette opp tjenesten og aktivere telefonen før du kan få et signal. Det er andre anledninger der du kan ha problemer med å få et signal. Du må sørge for at du er i et område hvor Sprint-tjenesten er tilgjengelig og at telefonen har riktige innstillinger. Fleste av Sprint mobiltelefoner har lignende innstillinger, slik at disse metodene kan bruke ulike modeller og merker.

Instruksjoner

• Trykk på strømknappen for å slå av telefonen. Hvis telefonen er allerede aktivert, søker den automatisk etter en Sprint signal. Hvis du kjøpte telefonen fra en forhandler eller du kjøpte det på nettet for en ny konto, vil det aktivere automatisk. Hvis du mottok telefonen i posten for en ny telefon på en eksisterende telefonnummeret, må du aktivere telefonen online.

• Logg på webområdet Sprint for å aktivere den nye telefonen. Følg instruksjonene på skjermen. Telefonen vil søke etter Sprint service og få et signal.

• Slå telefonen på de riktige innstillingene å få et signal. Hvis telefonen i flymodus, vil du ikke kunne få et signal. Bruke flymodus når du flyr eller i et annet område når samtaler eller data overføringer ikke er tillatt. I denne modusen kan du fremdeles gå andre funksjoner på telefonen, som spill. For å deaktivere flymodus, gå til "Innstillinger." Velg "Flymodus". Velg "Av". Telefonen vil snu på og re-Enter Sprint tjenesteområde. Mens Flymodus er på, vil du se et ikon viser ingen service. Når du slå den på igjen, øker signal stolpene.

• Gå til et område der du kan få tilgang til Sprint nasjonale nettverket. Hvis du går ut av nettverket, vil enten du se signalet barer tømmes eller en roaming-ikonet (vanligvis en trekant). Dette skjer ofte hvis du går tunnelbane eller kanskje i et svært landlig område. Noen Sprint telefonene kan du fortsatt foreta anrop under roaming. Men hvis du er i en samtale og begynner å vandre rundt, kan samtalen bli fjernet. Få et signal, kan du prøve å slå telefonen av og på for å koble. Du kan også vente til du kommer til et område med bedre service. Telefonen vil automatisk søke etter service og øke signalet.