Nnywellness.com

Beste lager dekk for en Jeep Rubicon


Beste lager dekk for en Jeep Rubicon

Chrysler-Jeep Wrangler Rubicon er en av de mest vellykkede off-road kjøretøy merkene i Nord-Amerika. Verktøyet bilens ytelsesverdi er primært rettet mot all-terreng markedet. 2010 versjon tilbyr en 3.8-liters V6-motor koblet til en 6-trinns manuell girkasse og tilbyr heltid 4-trekkraft. Det er flere merker av lager dekk som fungerer bra på Rubicon.

BF Goodrich LT255/75R

Dette dekk er standard fabrikken produktet, selv om kjøpere kan kjøpe valgfri forhandler dekk for spesielle størrelser eller alternativ behov, for eksempel de som kreves av rettshåndhevelse eller ulike verktøyet sektorer. LT255 er optimalisert for bruk på alle terreng og er utformet for å håndtere alvorlige alle værforhold, inkludert under isete eller dypt vann operasjoner.

Goodyear Wrangler MT/R med Kevlar

MT/R kan kjøpes som en valgfri fabrikken dekk eller en ettermarkedet erstatningsprodukt. Som forventet, dekket er optimalisert for all-terreng og tilbyr en ekstra fordel i form av en Kevlar belte under dekks løpebanen, som skaper en forlenget levetid. Siden Rubicon er kan håndtere store hjul og dekk, dette produktet størrelse fra 17-20 ", sistnevnte optimalisert for å håndtere spesielt grove veier eller når opererer over helt uberørt spor.

General fanget AT2

AT2 er en all-terreng dekk som passer fint som et rimelig standard erstatning for Jeep Rubicon. Selv om dens dekkmønsteret ikke ganske så aggressive som enten Goodrich LT eller Goodyear MT, er generelt et svært egnet produkt når mellom fortau og off-road.