Nnywellness.com

Kan du se tekstmeldinger Online med Sprint?


På tidspunktet for utgivelsen, du ikke kan se tekstmeldinger online med Sprint trådløse tjenester hvis du var en kunde med Nextel Sprint Nextel sammenslåingen. Imidlertid kan du se tekstmeldinger online når meldinger sendes til en e-postadresse i stedet for eller i tillegg til et 10-sifret trådløse telefonnummer. Rundkjøring metoden å vise tekstmeldinger, men kan være kjedelig og kan eliminere bekvemmeligheten av mobilmeldinger.

Historie

Sprint kjøpt Nextel i 2005, slå sammen to kundebaser å danne landets fjerde største trådløse tjenester selskapet. Fra November 2011 er de sprinten kundene som var utgangspunktet Nextel abonnenter fortsatt kunne se teksten meldingsinnholdet. Selv om teknologien finnes for Sprint å aktivere alle sine abonnenter til å se tekstmelding innhold på weben, har selskapet ennå å tilby denne tjenesten til pre-fusjonen kunder.

Søksmål

Sprinten kunder kan se telefonnumrene og e-postadressene til sendt og mottatt tekst- og multimediemeldinger på månedlige uttalelser, men ikke meldingsinnholdet. En stevning genereres som en del av rettslige prosesser er den eneste måten å få kopier av meldingsinnholdet.

Mobil e-post

Tekst, bilde og video meldinger kan sendes fra mobiltelefoner som støtter slike meldinger til mobiltelefoner eller e-postadresse. De fleste Sprint mobiltelefoner støtter mobil e-post gjennom tilkoblinger til en Post Office Protocol, Internet Message Access Protocol eller Simple Mail Transfer Protocol server. Funksjonen gir deg tilgang til en online, tredjeparts e-postklient, som Yahoo, Hotmail eller Gmail, gjennom telefonens Internett-tilgang. Du kan sende og motta tekst- og multimediemeldinger gjennom en av disse kontoene, som skaper elektroniske kopier av meldingene sendes og mottas.

Push e-post

Mens har tekstmeldinger sendes til en e-postadresse du kan vise online kan være praktisk, forenkler mobiltelefon e-teknologi prosessen. Push e-post leveres som en del av funksjonen satt på de fleste mobiltelefoner på utgivelsestidspunktet. Push e-post automatisk leverer innkommende e-postmeldinger direkte til telefonen, og krever ikke at du å logge inn og se etter nye meldinger manuelt. Oppdater ganger på push e-post programmer varierer fra leverandør, men er en effektiv måte å gå om virksomheten din til du får varsel om at en ny melding har kommet.