Nnywellness.com

Slik kontrollerer du PCen med din Android telefon opp utrolig


Android utrolige er en smarttelefon som kommer med en rekke funksjoner som kan gjøre livet ditt enklere. En slik funksjon er muligheten til å kontrollere datamaskinen eksternt med telefonen. Dette gjør det mulig å få tilgang til datamaskinen og spille av innhold uten å være rett ved siden av enheten.

Instruksjoner

• Bruke eksterne Droid programmet til å kontrollere datamaskinen med Android utrolige telefonen. Dette programmet er tilgjengelig på Android Market. Åpne programmet Android Market på mobilen og søk for app å laste ned. Last ned den tilsvarende programvaren til datamaskinen fra Internett. På dette punktet kan telefonen brukes som en fjernkontroll. Dette gjør det mulig å bruke datamaskinen som en berøringsskjerm på telefonen. Ekstern Droid kan brukes i enten stående eller liggende papirretning. Det fungerer også på alle Wi-Fi-nettverk. På telefonen, vil du se en venstre og høyre museknapp slik at du kan styre maskinen akkurat som du ville med en tradisjonell mus. Når du installerer programmet, kobler den automatisk over WiFi nettverk.

• Bruk programmet Gmote til å kontrollere datamaskinen. Gmote er et program som gjør det mulig for deg å gjøre Android telefonen til en fjernkontroll for PC. Med dette alternativet du laste ned Gmote programmet til telefonen fra Android Marketplace og deretter laste ned programvaren på datamaskinen. Når du har alt lastet ned, åpner programmet fra telefonen og Velg serveren du vil koble til. Denne fjernkontrollen kan du styre videoer og musikk. Fjernkontrollen lar deg spille, stoppe, spole tilbake, spole fremover og hoppe over spor. Programmet har også en fil nettleser som lar deg velge hvilke filer du vil spille.

• Last ned PhoneMyPC programmet til telefonen og datamaskinen. Med PhoneMyPC, kan du bruke telefonen som en trådløs mus og tastatur. Det også lar deg se et skjermbilde av hva er på skjermen. Programmet gjør det mulig å se en live-feed av hva som skjer med datamaskinen og samhandle med det som du ville om du bruker den. Du kan også zoome inn og ut for å se visse områder av skjermen bedre.

Tips og advarsler

  • Når du bruker noen av disse programmene, innser at det noen sikkerhetsrisiko involvert. Hvis noen skulle få tilgang til telefonen, gir det også ham tilgang til filene på datamaskinen.