Nnywellness.com

Hvor å gjøre trådløst fungere bedre på iPhone 4


Gjøre Wi-Fi fungerer bedre på iPhone 4 for å optimalisere din bruk av Internett på enheten når mobildatatilkoblingen ikke arbeider raskt nok. Når du slår iPhone 4's Wi-Fi adapter på, kan du koble enheten til tilgjengelige trådløse nettverk i nærheten, mye som en bærbar datamaskin. Som tilfellet er med datamaskiner, men avhenger hastigheten på iPhone 4 via Wi-Fi-tilkobling på flere faktorer.

Instruksjoner

• Vet hvor den trådløse ruteren når det er mulig – og flytte deg selv og iPhone 4 som nær det som du kan. Jo nærmere du er til kilden for et trådløst signal, jo bedre telefonen mottar den og jo raskere Internett-tilkoblingen er.

• Bruke en kryptert nettverk - en som krever et passord, hvis en er i nærheten og du vet passordet. Mens noen logger deg på et nettverk som ikke krever et passord, og dermed øke antall personer som bruker samme båndbredde, kryptert nettverk er åpne for færre brukere, som betyr at hver bruker har en raskere tilkoblingshastighet.

• Tilbakestille trådløskortet Hvis tilkoblingen får problemer. Trykk på "Innstillinger"-knappen på iPhone Hjem-skjermen. Trykk "Wi-Fi og finne blå"På"-knappen øverst på skjermen for å veksle innstillingen til"Off". Vent 5 til 10 sekunder, og traff grå "Av" for å slå på Wi-Fi.

• Koble til en sekundær nettverk hvis ditt førstevalg blir utilgjengelig. Hvis du åpner Internett på iPhone 4 bruker et nettverk som er ikke ditt hjem eller bedrift tilkoblingen, signalstyrke og konsistens er upålitelig.