Nnywellness.com

Hvordan du Wire satellitt-TV For seks fjernsynsapparater


Hvordan du Wire satellitt-TV For seks fjernsynsapparater

Satellitt TV installasjon kan inneholde så mange TVer i huset ditt som du ønsker. Du trenger imidlertid spesialutstyr for satellittsignalet på alle seks fjernsynsapparater. Det er to hovedtyper av satellittmottakere: én kanal og den andre typen har to kanaler. Med ett-kanals satellittmottaker, ville alle seks fjernsynsapparater se den samme kanalen. På en to-kanals satellittmottaker, én TV vil motta viktigste signalet og på andre TVer ville dele den andre kanalen.

Instruksjoner

Koble to-kanals mottaker

• Se under armen ligger utenfor på din antenne og du vil se to fat kan du koble til. Koble en RG6-kabel til hvert fat.

• Koble den andre enden av hver kabel til satellittmottakeren tokanals. Koble én kabel til "SAT1" input og den andre kabelen til "SAT2"-inngang.

• Kjøre en tredje RG6-kabel fra "TV 3/4 ut"-kontakten på baksiden av satellittmottakeren til din "TV IN"-kontakten på baksiden av TVen din primære.

• Koble en RG6-kabel til det "CH 21-69 ut" utgang på baksiden av satellittmottakeren og kjøre den andre enden av kabelen til en splitter. En splitter vesentlige deler TV-signalet slik at du kan sende et signal flere forskjellige retninger.

• Knytte en RG6-kabel på så mange splitter utganger som du trenger å wire resten av din TV med satellitt-TV. Den andre enden av hver ledning kobles til riktig "TV IN"-kontakten på baksiden av utpekte fjernsynet.

Koble en kanals mottaker

• Kjør en kabel fra satellitt parabolen kontakten under satellitt armen i huset så den kopler til baksiden av satellittmottakeren. Koble kabelen til "Satt" innspill.

• Koble en andre RG6-kabel til satellittmottakeren inngang "SAT ut". Kjør den andre enden av kabelen til en splitter med minst seks utganger slik at du kan koble seks satellitt-TV.

• Koble kablene til splitter utgang kontaktene, og ledninger de aktuelle TV-apparater, der kabelen kobles til "TV IN"-inngang.