Nnywellness.com

Hvordan oppgradere fastvaren på en Motorola Spectra


Når du kjøper en smart telefon, for eksempel en Motorola Spectra, kommer et operativsystem installert. Ved Spectra er dette operativsystemet generelt Windows Mobile OS. Siden nyere versjoner av mobile operativsystemer sendes ut regelmessig, kan du noen ganger oppgradere fastvaren på din Spectra har oppdaterte funksjoner. Du kan oppgradere fastvaren på en Motorola Spectra gratis til Spectra er innenfor garantiperioden.

Instruksjoner

• Gå til webområdet Motorola direkte programvare Oppdateringssiden (se ressurser). Velg måneden og året du kjøpte din Spectra fra rullegardinmenyene på siden og klikk "Sjekk garantistatus" Hvis du ikke vet om du kvalifiserer for en firmware oppgradering. Statusen for enheten vises på siden.

• Klikk koblingen "Klikk her for å fortsette" angitt på siden hvis enheten er berettiget for fastvareoppgraderingen. Siden tilbake til viktigste Motorola direkte programvare oppdatere skjermbildet. Sette en sjekk i boksen ved siden av "Jeg har lest og forstår all informasjon..." og klikk "Neste".

• Klikk boksen "Download Now" for å laste ned den nyeste fastvaren som er tilgjengelig for Motorola Spectra til datamaskinen. Filene lagre automatisk i standardmappen for nedlastinger som er "Nedlastinger"-mappen på "C:-stasjonen på Windows-systemer.

• Last ned Microsoft ActiveSync eller Vinduer Transportabel apparat senter til datamaskinen hvis du ikke allerede har ett av disse programmene installert på datamaskinen. Gå til mappen "Nedlastinger" på "C:-stasjonen og dobbeltklikker filen ActiveSync, og deretter følger du skjermbildene gjennom installasjonsveiviseren å installere ActiveSync.

• Koble din Motorola Spectra til datamaskinen med den medfølgende ledningen og starte ActiveSync eller Device Center. Gå til mappen "Nedlastinger" på "C:-stasjonen igjen og dobbeltklikk Motorola Spectra fastvarefilen i mappen. Følg den på skjermen å installere fastvaren til enheten via synkronisering program.