Nnywellness.com

Hvordan kan jeg få en tapt bil tittel tilbake?


Selv om det kan være en ulempe, avsluttes ikke verden hvis du tilfeldigvis miste din bil tittel. Uansett hvor du bor, innser myndigheter at, gitt menneskets natur, denne spinkel lite stykke papir kjører en god sjanse til å bli mistet, stjålet eller lemlestet ugjenkjennelige på et tidspunkt i løpet av bilen. Det er en enkel prosess som er involvert i å få en kopi.

Programmet

Det første trinnet i å erstatte en tapt bil tittel er få og fylle ut en offisiell tittel erstatning form. For å få dette skjemaet, enten gå til lokale Institutt for Motor Vehicles (DMV) kontoret og plukke opp eller Last ned online staten myndighetenes nettside. Kontroller at svarene er nøyaktige og fullstendige når du fyller ut skjemaet. Ikke glem å liste postadressen din fordi de vil sende den nye tittelen til deg. Sette en hake ved siden av boksen angir du søker på en duplisert tittel. Du må fylle ut inndelingen som spør hvorfor du søker etter en duplisert tittel. Hvis du mister den, staten så. For å lage den en offisielle program, må du ha notarius publicus vitne signaturen, påføre sitt segl til det og registrere den. Du er nå klar til å sende den i.

Avgifter

Det er sannsynligvis ikke overraskende å finne ut at å ha en duplisert bil tittel utstedt av staten ikke er gratis. Kostnadene varierer fra stat til stat; Du kan ringe ditt lokale DMV kontor å finne ut nøyaktig hvor. For eksempel belastes en Missouri bosatt som $8,50 for dupliserte tittelen pluss $2,50 behandlingsgebyr. Ikke ta kontanter som betaling. Sende en sjekk, fortrinnsvis en bankremisse med ditt navn, adresse, fødselsdato og førerkort nummer skrevet på sjekken selv.

Liens

Hvis det skulle være en lien på bilen din, må du få et lien skjema, fylle ut og har det bekreftet. Igjen, er dette skjemaet tilgjengelig online eller på ditt lokale DMV kontor. Alt som gjenstår er å sette alt i posten og sende den til riktig avdelinger adressen som er angitt på statens nettsted, eller bare ringe til lokale DMV og be dem for dupliserte tittelen postadresse. Det bør ikke ta mer enn 10 til 14 dager for å motta din nye bil tittel.