Nnywellness.com

Årsakene til spunnet eller avslått betydning i ny eller ombygd Auto motorer


Årsakene til spunnet eller avslått betydning i ny eller ombygd Auto motorer

Spunnet betydning oppstår når en av lagrene i motoren fysisk innen eieren. Spunnet lagrene er på grunn av olje tap i motoren. Det er flere problemer som kan føre til en ny eller ombygd motor å slå en av lagrene. Hvis maskinen har spunnet betydning, hele motoren må komme hverandre repareres og veivakselen må være aktivert.

Oljepumpe

A utslitt eller ikke-fungerende olje pumpen vil ikke levere nok olje til sveiv saken og årsaken motoren blir utsultet for olje. Olje sult vil føre lagrene ikke å motta riktig mengde smøring. Mangel på olje og smøring kan føre til bøying og andre deformeres nøkkel motoren komponenter, inkludert lagrene.

Hindret olje pumpe skjermen

Det er en skjerm i olje pumpen som holder forurensning i olje fra strømmer gjennom pumpen og angi motoren. I tilfelle at olje pumpe pickup skjermen blir tilstoppet eller blokkert av en stor hindring, kan det begrense olje, forårsaker olje sult som er en av de viktigste årsakene til spunnet kulelager.

Veivhuset

Olje skal bo i crankcase på maskinen å holde det skikkelig smurt. Lekker pakninger eller tetninger, kan det føre til at motoren å miste olje og føre til en lav olje tilstand crankcase. Hvis det ikke er nok olje i crankcase å holde motoren smurt, kan lagrene slå eller spinn.