Nnywellness.com

Hvordan å se Flash-sider på en mobiltelefon


Hvordan å se Flash-sider på en mobiltelefon

Ønsker du å adgang websites med Adobe Flash innebygd i dem på telefonen, kan så du utgangspunktet kamp. Svært få mobiltelefoner (som i November 2010) har innebygd Flash-støtte. For å adgang Flash nettsider, må du først analysere kompatibilitet som mobiltelefonen har Flash.

Instruksjoner

• Sjekk om du har en Android-basert enhet. Hvis telefonen bruker Android operativsystem, så du må bruke versjon 2.2 eller senere. Sjekk nettet hvis operativsystemet Android kan oppgraderes til 2.2 eller senere. Hvis det kan gjøre oppdateringen. Start nettleseren på din Android og gå til en Flash webside. Det vil fungere problemfritt nå.

• Sjekk om du har en iPhone. Apples iPhone støttes ikke av Adobe Flash-plattformen. Det finnes mindre løsninger du kan forsøke. Hvis du dataoverføre det tredje-parti Web kikker Skyfire, kan så du emulere Flash. Både Apple og Adobe har separat, hevdet å være sikter mot glimtet oppbacking for iPhone. Fra November 2010, må du imidlertid bruke Skyfire til Flash-innhold. Skyfire, bør det bemerkes, ikke viser aktivt Flash; i stedet det konverterer den til HTML 5 innhold og så vil ikke være 100 prosent nøyaktig.

• Sjekk om du har en BlackBerry. Likhet med Apple, en Adobes konsernsjef hadde lovet Flash støtte for BlackBerry-telefoner. Det ble først bekreftet i andre halvdel av 2010. Det er en tredjeparts løsning, som med iPhone, kalt Bolt. Bolt Kikker er fra November 2010, den eneste løsningen for Flash-avspilling på din BlackBerry. Bolt nettleseren ikke støtter Flash helt, bare FLV videoer (brukt på noen streaming nettsteder som YouTube).