Nnywellness.com

Hvordan sette opp en PARABOLEN nettverk boks


Hvordan sette opp en PARABOLEN nettverk boks

Sette opp en DISH Network mottakerenhet krever riktig tilkobling til TV-apparatet med RCA-kabelen som følger med mottakerboksen. I tillegg oppsett er ikke komplett og DISH Network programmering kan nytes med mindre din faktiske parabol riktig peker med verktøyet "Signal Meter skjermen" av mottakerboksen. Heldigvis kan du håndtere alle slike installeringsprosedyre selv om du aldri har prøvd DISH Network boksen installasjonen før. Trenger ikke spesielle verktøy.

Instruksjoner

• Kjør coaxial kabelen fra baksiden av din antenne til mottakerboksen DISH Network, som bør ligge nær TVEN. Den kobles til baksiden av mottakeren via "MAUR i"-kontakten.

• Koble mottakerboksen PARABOLEN nettverk til strømkilde med strømledningen fra baksiden av boksen.

• Kontroller forbindelsen mellom mottakerboksen og TVEN. Bruk den medfølgende RCA-kabelen til å opprette denne tilkoblingen. Denne kabelen har to sett med liggende, på hver side. Hvert sett består av en rød, hvit og gul spissen. Disse liggende må kobles til fargeavstemming RCA portene på baksiden av mottakeren og baksiden av TVEN.

• Slå på DISH Network boksen og la det en stund å støvel opp.

• Slå på TV-apparatet. Du bør se satelittmottakers menyen på TV. Hvis du har tilkoblet TVEN og mottaker, og har pekt opp PARABOLEN nettverk parabolantenne riktig, bør du kunne umiddelbart nyte satellitt programmering. Hvis du ikke har allerede riktig justert din parabol, må du imidlertid velger alternativet "Signal Meter skjermen" menyen som har dukket opp på TV.

• Gå tilbake utenfor til satellittmottakeren PARABOLEN nettverk og foreta justeringer som er nødvendig. Bruk en venn, slik at en person kan være til mottakeren, og den andre bli på parabolen. Signalet meter skjermen oppdateres i fem til 10 sekunder etter hver justering du gjør rett. Skjermbildet meter vil vurdere hvor vellykket har vært, så guide og videresende informasjon om hvor nær du er å peker rett til alle de riktige koordinatene.

• Fortsette å finpusse på venstre/høyre og opp retningen av retten til Signalmåler skjermen signaler at alle koordinater er nådd. Du vil deretter kunne vise satellitt programmering på TVEN ved hjelp av din PARABOLEN nettverk.