Nnywellness.com

Hvordan Trace ukjent tekstmeldinger


Hvordan Trace ukjent tekstmeldinger

Mottar uønskede eller uventede tekstmeldinger er ikke bare irriterende, men kan koste deg litt penger til tider. Ikke vite hvem som sendte deg disse uønskede tekstmeldinger er verste. Teknologi har i dag gjort metoder tilgjengelig for alle som har en Internett-tilkobling.

Instruksjoner

• Først vil du se hva du finner på dine egne, prøve å lete etter nummer på Internett. Din første Internett-søk skal i Googles Internett telefon-bok. For å gjøre dette, skriver du inn følgende i din Google-søk bar, telefonbok: (000) 000-0000; Husk nullen representerer det faktiske telefonnummeret. Du vil bli overrasket over hva slags informasjon kommer opp fra hele Internett.

• Hvis ingenting dukker opp i Google telefon-boken søk ville ditt neste skritt være å finne en omvendt antall look-up som er utformet for cellen telefonnumrene som numberinvestigator.com. Dette nettstedet finner eieren av alle telefon nummer både unoterte og mobiltelefonnumre inngår i søket. Det er gratis å søke, men du bare gitt plasseringen av der hvor startet og telefonnummeret til operatør. Dette er nok informasjon til å gi deg en viss idé om som kan ha sendt deg som tekstmelding. Hvis du ønsker et navn du kan registrere deg for tjenesten for en liten avgift.

• Når du har uten hell i søket, eller hvis du mottar tekstmeldinger med nei antallet knyttet bør du prøve å kontakte tjenesteleverandøren mobiltelefon. De skal kunne gi deg en liste over meldinger med det opprinnelige antallet, og de har ressurser til å spore siste avsenderen. Hvis nummeret tilhører noen du heller ikke vil ha fremtidig kontakt med du kan kan du ha hvor blokkert slik at du kan ikke lenger motta tekstmeldinger eller telefonsamtaler fra nummeret.

Tips og advarsler

  • Gjør noen søk bruker mobilnummeret ditt å sikre at du får den mest nøyaktige informasjonen i gratis begrenset søkealternativet før beslutningen om å betale for tjenesten.
  • Ikke alle cellen telefon look-up nettsteder har nøyaktig informasjon, så gjør mye sjekker før betale for deres tjenester.