Nnywellness.com

Stå alene DVD Duplikatorer som ikke trenger en datamaskin


Stå alene DVD Duplikatorer som ikke trenger en datamaskin

Bruk av DVDer og hjem DVD-brennere har gjort deling av informasjon og store filer mye enklere. Bilder, filmer og musikk kan bli brent på platene og solgt, gitt bort eller lagret som sikkerhetskopier. DVD Duplikatorer er tilgjengelig som frittstående enheter som er selvstendig og ikke krever datamaskin.

TEAC America, Inc.

TEAC America tilbyr frittstående DVD Duplikatorer som kan opprette opptil 15 Kopier samtidig. Tårnene er også tilgjengelig med tre, syv eller 10 kopier stasjoner, og alle enheter kan automatisk identifisere typen Tom DVD inn for optimal skriving. Nedkjøling er ingen nødvendig, og med skrive hastigheter mellom 16 X 18 X, disse Duplikatorer gjør for en raskere og mer sammenhengende kopi arbeidsflyt.

Aleratec

Aleratecs utvalg av frittstående DVD Duplikatorer inkluderer enheter som produserer ett eksemplar på en tid som en modell som kan kopiere opptil 100 DVDer. Noen modeller kan samtidig brenne bilder og etiketter direkte på LightScribe-plater som kopierer master DVD. Hver DVD duplikatoren inneholder 20 X skrive fart, og noen tilbyr en innebygd harddisk.

SharkCopier

SharkCopier tilbyr det mest avanserte frittstående DVD duplikatoren på markedet. Det er i stand til å være koblet til en datamaskin for større evner, inkludert egendefinerte kopibeskyttelse kryptering. Modeller er tilgjengelig for opptak på Blu-Ray, LightScribe eller Dual Layer plater, og alle enheter er beskyttet mot varme og støv av en aluminium casing. En innebygd minne på opptil 256MB er tilgjengelig, avhengig av modell.

SlimMicro

Det SlimMicro frittstående DVD duplikatoren tilbyr alt SharkCopier serien gjør men i en mindre og mer praktisk størrelse for reise. Disse Duplikatorer kan brukes som frittstående enheter eller koblet til en datamaskin via en USB-ledning for en mer direkte og enkel kanal for overføring hovedfiler og innhold.