Nnywellness.com

DVI til HDMI kabel problemer


DVI til HDMI kabel problemer

Kabelbokser, satellittmottakere og Blu-Ray-spillere får sine beste bildekvaliteten ved å bruke HDMI-kabler og porter. Eldre TV-apparater, skjermer og projektorer brukt forløperen til HDMI, DVI-tilkoblingen. DVI kan tilpasses til HDMI, men ikke uten noen problemer.

Kopibeskyttelse

HDMI-kabler er copyright kompatibel. Denne High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) er innebygd i nesten alle HDMI-kabler og porter; Dette er ikke så med DVI. Noen DVI-tilkoblinger predate HDCP og kan ikke passere video som er beskyttet. Før du forsøker å tilpasse være HDMI til DVI, sikker din DVI-port og kabel er HDCP medgjørlig.

Lyd

HDMI bærer lyd, samt video til skjermen. Dens en praktisk alt-i-ett-løsning. DVI bære ikke lyd. Du må kjøre en egen lydtilkobling til skjermen eller forsterker å fullføre sammenkoblingen. DVI må du koble en analog stereo tilkobling eller en optisk eller koaksial tilkobling.

Alternativer

Det er en løsning til DVI i hjemmekino hvis mangel på lyd og HDCP veisperringer i systemet. Analoge komponentvideo er dugelig av bærer høydefinisjonsvideo uten HDCP problemer. Det er en store fem kabeltilkobling, men det fungerer.