Nnywellness.com

Trenger komponent høyttalerne en forsterker?


Komponenten er de enkelte elementene i et høyttalersystem--som diskant og subwooferen, som selges som enkeltenheter. De skiller seg fra full range høyttalere, som inkluderer alle høyttaler elementer i én pakke. Komponenten høyttalere resultere vanligvis i en høyere kvalitet lyd system.

Strøm

Komponenten høyttalere trenger en forsterker å gi dem makt nødvendig for dem å lage en lyd. Du bør definere mengden strøm høyttaleren kan motta, kjent som makt håndtering, med antall watt din forsterker genererer. Hvis din forsterker for kraftig, kan det skade høyttalerne.

Typer

I en komponent høyttalersystem er det en diskanthøyttaler og en basshøyttaler. Diskant håndterer høye frekvenser og wooferen håndterer de lave frekvensene. Kombinert, produserer de førsteklasses lyd enkelt høyttaler.

Betraktninger

Noen viktige funksjoner for å se etter er frekvensen svar, som styrer omfanget av hertz en høyttaler er produsere; Jo bredere frekvensresponsen, høyere kvalitet lyd. Montasje dybde er en viktig praktisk faktor for installere høyttaleren i bilen. Og sørg for at høyttaleren kan håndtere mengden watt amp gir.