Nnywellness.com

Hvordan fungerer Stereo mottakere?


Introduksjon

En stereo-mottaker er faktisk tre individuelle enheter produsert i, ren boksen. Derfor håndterer stereo-mottaker mye ansvar for stereo systemet, inkludert bytte mellom komponentene, mottar lyden, forsterke lyden til et nivå som kan drive høyttalerne og håndtering grunnleggende kontroller som volum, balanse og programmering.

Innganger

Hjem stereoplaten mottakeren første ansvar er å motta lydsignalet fra en kilde som CD-spiller, MP3-spiller eller TV. Det er mange innganger i ryggen slik at du kobler alle dine kilder. Du kan deretter bruke mottakeren for å velge hvilken kilde du vil bruke og veksle mellom kilder. Når du begynner å spille lydkilden, sender et lydsignal til stereo-mottaker forforsterker delen. Forforsterker dekoder signalet, og basert på hvilket format som den sendes i, bryter signalet inn i individuelle kanaler å komme til hver høyttaler. Forforsterker håndterer også lydkontroller som volumnivået og balansen. Forforsterker krefter signalet litt når den har fullført behandling signalet det sender den til forsterkeren.

Forsterkning

Stereo-mottaker forsterker har en enklere, endimensjonal rolle. Det er ansvarlig for å ta en linje nivå signal og legge strøm til den. Høyttalere trenger betydelig mer strøm enn en linje nivå innspill vil gi, slik at forsterkeren legger kraften samtidig opprettholde riktig frekvens og lydegenskaper opprinnelige signalet. En kraftigere versjon av signal som opprettholder integriteten til egenskapene lyd opprettes og deretter sendt til høyttalerne.

Radio

Den tredje stereo-mottaker er en innebygd radio tuner. En antenne er knyttet til mottakeren, lar tuner deg motta radiosendinger og bytte mellom stasjonene.