Nnywellness.com

Hvordan lage kassetter til CDs benytter en bærbar datamaskin


Hvordan lage kassetter til CDs benytter en bærbar datamaskin

Forvandle gamle lydkassetter CDer ved å koble en kassettspiller til en bærbar datamaskin med programvare og en CD-brenner. Noen bærbare datamaskiner vil ha innspillingen programvare allerede installert, selv om gratis programvare for lyd er tilgjengelig for Internett nedlasting hvis datamaskinen ikke har en lyd-program. Kassettspilleren kan koble direkte til opptak kontakten på den bærbare datamaskinen uten å trekke opp en forsterker mellom komponentene. Med en tilførsel av tomme CD-plater, kan gamle kassetter konverteres til plater.

Instruksjoner

• Koble de to pluggene på den ene enden av stereo kabelen til venstre og høyre avspilling eller utgangene på kassettspilleren. Koble den hvite pluggen til venstre jack og den røde pluggen til høyre.

• Koble de to pluggene på den andre siden av kabelen til stereo adapter, så sett mini støpselet på kortet i den bærbare maskinens mikrofon jack, vanligvis på venstre kant av datamaskinen.

• Dobbeltklikk ikonet eller navnet på innspillingen programvare starte programmet på datamaskinen, for eksempel Audacity, Windows Plus! eller GarageBand, som er et Mac-program.

• Sett kassetteninn i kassettspilleren spole båndet til ønsket startpunktet, og trykk på "Play"-knappen for å justere linje for innspilling. De fleste tape dekk er utstyrt med knotter på frontpanelet for å angi lydnivået, som kan overvåkes grafisk på innspillingen programvare som en rekke stigende og fallende streker på skjermen. Justere lydnivået slik barer stige til mellomtoner på skjermen.

• Opphøre båndet og spole tilbake til startposisjonen, så trykk på "Play"-knappen og klikker på sirkulær rød "Record"-knappen i programvaren. Velg "Stopp" når du er ferdig.

• Lagre innspillingen ved å klikke kategorien "Fil", velge "Lagre som" og skrive inn et navn for lydopptak i boksen. Klikk "Lagre" for å fullføre lagre opptaket på datamaskinen.

• Åpne den bærbare maskinens CD-ROM skuffen, sett inn en tom plate og Lukk skuffen.

• Start CD-brennerprogram ved å dobbeltklikke programnavnet, som Vinduer Media Spilleren eller iTunes, hvis programmet ikke starter automatisk når du setter inn en CD.

• Klikk kategorien "Brenn" i enker Media Player eller runde "Brenne" i iTunes, og velg lagrede kassetten innspilling fra musikkmappen på venstre side av skjermen. Klikk og hold museknappen over navnet på innspillingen når du bruker Media Player, så dra innspillingen i brennelisten og slipp museknappen for å slippe innspillingen på plass. Klikk "Import" i iTunes å flytte innspillingen til brennelisten på en Mac bærbar PC. Legge til så mange opptak filer som ønsket til gjenværende tid meldingen på skjermen viser platen er full.

• Klikk knappen "Start brenning" i Media Player eller "Brenne" i iTunes til å spille lydfilen til CD.

Tips og advarsler

  • Koble fra strømledningen kassettspiller og stenge den bærbare datamaskinen når du kobler til eller kobler fra komponentene.