Nnywellness.com

Hva er funksjoner av karbon børsten?


Hva er funksjoner av karbon børsten?

Co børster er elektromekaniske gjennomføre enheter som kobler til bevegelige deler gi en elektrisk strøm. De brukes vanligvis i dynamoer, motorer og generatorer. Mange karbon pensel bruker eksisterer, men de tre grunnleggende bruker er i husholdningenes programmer som kjøres på vekselstrøm (AC), bilindustrien som kjører på likespenning (DC) og industrielle applikasjoner som kjører på både vekselstrøm og Likestrøm.

Husholdning

Co børster er en vanlig komponent i husholdningsapparater som elektroverktøy, hagearbeid utstyr og kontorutstyr. Støvsuger turbiner, hår og hånd tørketromler, og vaskemaskiner og tørketromler er også vanlige programmer av denne typen karbon pensel, som er generelt mye mindre enn sine industrielle eller bil kolleger. Mikro-co børster, for eksempel er presisjon deler designet for leker, elektriske barbermaskiner og lyd- og videoutstyr. I slike små dimensjoner plassert co børster ofte i små batteridrevet mini-motorer for sendestyrke stille og med minst friksjon til bevegelige deler som hjul og razors.

Bil

Biler generelt bruker små og ekstra karbon børster for DC motorer, forretter og dynamoer. Dynamoer er enheter som konverterer mekanisk energi til elektrisk energi. De består av en wire-kveilet rotor som produserer et magnetisk felt når en går gjennom den. Bilindustrien co børster brukes til å levere strøm til wire spolen i dynamoen. Bilindustrien co børster kan bli funnet i de fleste personbiler, motorsykler, lastebiler og olje - og diesel-fueled biler. Enda mindre, spesialdesignet co børster brukes i ratt og kontakter for kollisjonsputer.

Industriell

Industrielle co børster brukes på store kommutatoren maskiner, der gjeldende mellom rotoren og eksterne krets regelmessig er reversert. Disse inkluderer AC og DC motorer, slipring rotorer, trekkraft motorer, turbogenerators, vindmøller, vannkraftverk og stål, sement og papirfabrikker. Industrielle co børster også kan brukes til å drive batteri-drevet biler, taubanene og tralle busser, og de brukes ofte i anleggsmaskiner som forklift trucks og kraner. Børster koble generator til rotoren via kommutatoren, som har kobber segmenter, eller lander. Børster bærer hovedbyrden av slitasje mellom roterende rotoren og ubevegelig generatoren mens gjennomføre elektrisitet mellom dem. Industrielle børster er spesielt designet for å tåle ekstreme temperaturer.