Nnywellness.com

Hvordan konvertere en liten motor til propan


Propangass gir utmerket saftig hamburgere i en utendørs grill. Men det samme propan kan også brukes til å ta en tur til butikken for å kjøpe dagligvarer, også. Små-motor forgassere kan også endres for propan bruk i en motorsykkel, gressklipper, strøm skive og andre aktiviteter der en motor brukes. Det er konvertering kit produsenter for nesten alle merke og modell av liten motor og, hvis du kjøper riktig, de grunnleggende trinnene for slike konverteringer er ganske like.

Instruksjoner

Fjerne forgasser fra motoren

• Fjern alle slanger, koblinger og bolter fra forgasseren og trekk det forsiktig fra motoren. Sørg for å dekke inntak portene for å hindre at uvedkommende gjenstander å finne veien inn i sylinderen.

• Finn plast lokket dekker hvor vakuum-utrustning og Fjern gamle enheten, erstatte den med den nye og cap.

• Fjerne flyte kammeret, også kalt "bollen", og tetningen. Skrape av noen rester av den gamle pakningen med skarpe hobby kniv om nødvendig. Fortsette å fjerne float ved å trekke ut hengsel pinnen og sette dem på et trygt sted.

• Fjern pinnen drivstoff utkobling ventilmontering og drivstoff jet forsamlingen.

• Følg instruksjonene som fulgte med konvertering kit. De vil trolig kreve du forstørre drivstoff levering jet porten. Denne prosedyren krever en bestemt-størrelse borekronen for forgasser modellen. Fortsette etter kit instruksjoner med forsiktighet. Bruk RTP for å forsegle alle ubrukte porter eller passasjer.

• Installere ny propan drivstoff levering jet samlingen til utvidet porten og fylle alle ubrukte drivstoff tilførsel viker.

• Kast noen deler igjen fra den gamle forgasseren, som de ikke vil være nødvendig igjen etter konvertering kit er installert. Installer forgasser på motoren, følg instruksjonene for oppkobling av drivstoff og brann opp din ny propan-drevet motor.

Tips og advarsler

  • Hvis du føler du vil gå tilbake til en bensindrevet motor, kan du vurdere å kjøpe en brukt forgasser og endre at en i stedet for å endre den opprinnelige forgasseren. Sett opprinnelige forgasseren til lagring for senere bruk. Denne artikkelen parafraser og referanser pictorial trinnvise instruksjoner som finnes på www.theepicenter.com/tow102899.html hvis du er ukjent med liten motor forgassere og deres deler, anbefales du Bruk denne referansen til din fordel.
  • Statlige og føderale lover gjelder propan-drevet forbrenningsmotorer akkurat som de gjør til bensindrevet motorer. Alltid se industrien, som inkluderer NFPA 38, 54 og 58 samt alle lokale, statlige og føderale forskrifter. Bruk alltid en godkjent propan tank med gjeldende inspeksjon klistremerker.