Nnywellness.com

Bilen ekstern Starter ikke starter


Bil ekstern forretter er luksus ettermarkedet oppgraderinger som kjøretøy brukerne å starte deres bil eller holde motoren kjører uten nøkkel i tenningen. Resultatet kan som velger dette alternativet for sine kjøretøy starte og varme opp bilen om vinteren uten å gå ut i de iskalde temperaturene. Mange eksterne Startsett har også bonusmateriale, som kan åpne eksternt bagasjerommet, eller andre sikkerhetsfunksjoner, som et oppgradert alarmsystem.

Instruksjoner

• Når batteriet i starteren og mottakerenheten. Mest avsidesliggende forretter har en LED lys skjermen viser at batteriet er slått keyless starteren riktig. En dårlig akkumulator er ofte en av de viktigste årsakene til ekstern forretter slutter å fungere. Hvis ekstern starteren er nylig installert og det har ikke fungert i det hele tatt, kan så du ha et større problem enn batteriene.

• Sette din tenningsnøkkelen i bilens tenning, men ikke slå på bilen. Trykk knappen Fjern starter å starte opp bilen. Hvis det begynner med nøkkelen i tenningen, da har bilen mest sannsynlig en startsperre systemet i nøkkelen. Startsperre systemet er en liten mikrobrikke som er implantert i noen modeller nøklene siden tidlig på 2000-tallet. Ring forhandleren av kjøretøyet og be for deler avdelingen å bekrefte at nøkkelen har faktisk en startsperre systemet installert i den. Eventuelt installere en transponder enhet sammen med din eksterne forrett mottakeren for å omgå sikkerhetssystemet.

• Trykk på start-knappen på ekstern starteren igjen stående direkte bak bilen. Mange eksterne startende tilbyr diagnostiske koder, som er basert på den blinker i baklysene og pauser i mellom-signaler. Diagnosekoder er oversatt i produsentens Brukerhåndbok for ekstern starteren. Diagnostiske koder kan ofte fortelle brukeren hvorvidt det er ledninger problemer eller en blåst sikring.

• Fjern panel under kjøretøyet slik at du kan sjekke ledningene mottar apparatet. Bruk et voltmeter for å sjekke alle tilkoblinger, ledd og soldater slik at du kan se om noen av ledningene ikke er koblet riktig. Koble til noen ledninger som ikke får noen spenning eller noen ledninger som er løs.

• Teste bilbatteriet. Selv om eksterne starteren fungerer, fungerer bilen fortsatt ikke uten nok en kostnad i batteriet. Prøv å starte bilen med din vanlige tenningsnøkkelen. Hvis det fortsatt ikke starter, har en venn eller nærliggende bilist gi deg et hopp ved hjelp av startkabler.