Nnywellness.com

Hvor å feilfri glasur av bremseskiver


Hvor å feilfri glasur av bremseskiver

Din bremseskiver er en svært viktig del av oppbremsing systemet siden platene stole på en ren og glatt rotoren overflate ved å stoppe bilen raskt. Glasur på rotoren overflaten kan sikkert vil avskrekke din evne til stoppe. Hvis noen glasur har samlet seg på din rotorer du å kvitte seg med det umiddelbart. Bare bruke en fille prøver å tørke den ned fungerer ikke siden glasur utvikler en hard overflate. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du enkelt fjerne den!

Instruksjoner

Fjerne hjulet fra bilen og sørg for at du bruker jack står for å holde bilens vekt. Du trenger ikke å fjerne rotoren til å fjerne glasur.

• Pakk 1500 korns slipepapir tett over sliping blokk.

Lett og jevnt sand rotoren overflaten snur rotoren underveis være sikker på at du så du er sikker på å sand hele platen. Ikke bruk mye press her for å unngå riper overflaten. Mye bedre å gå over samme område flere ganger i stedet for sand hardt samtidig.

• Tørk av rotoren overflaten med en ren bomull klut fjerne sliping støv. Nå bruker 2000 grus sandpapir pakket rundt sliping blokk sanden igjen for å sikre at du har en meget glatt overflate på rotoren. Det vare tingen du ønske er å klø rotoren overflaten med sand papir sliping oppnås best bruker en leilighet blokk i stedet for å bare bruke fingrene bak papiret for å unngå ujevn sliping.

Sette din vernebriller på å beskytte øynene mot splash rygg og spray rotoren overflaten med brems Kleen. Støvsugeren er ment å lufttørke på sin egen så det ikke vil være nødvendig å tørke den av.

• Kontroller at alle glasur er fjernet visuelt og også av følelse med hånden. Rotoren skal være jevne og glasur gratis. Hvis noen glasur fortsatt fortsetter sliping og sprøyting med brems Kleen til du er fornøyd. Alle områder av glasur må fjernes for å sikre jevn bremsing.

Tips og advarsler

  • -Etter berørende rotoren med din hendene spray med brems Kleen å sikre det er ingen olje rester igjen.
  • -Om etter inspeksjon av din rotorer du oppdage riper eller det som kalles "rail road" spor på overflaten bør du vurdere å ha rotorene dukket en profesjonell butikk eller mulig erstatning kan være nødvendig hvis resurfacing er ikke et alternativ.
  • Alltid bruke vernebriller når sprøyting rengjøringskjemikalier og sørg for at kjøretøyet er å hjelpe opp riktig med jack står før du gjør noe arbeid!