Nnywellness.com

Hvordan å lære grunnleggende overføring ombygging


Overføring er en av de mest kompliserte mekaniske systemene i bilen. Mellom mekanisk skiftende, elektriske anlegg, hydrauliske systemer og en rekke forskjellige komponenter som må arbeide sammen, er det lett å se hvorfor overføringen er så kompleks. Hvis du vil lære å bygge eller bygge en overføring, manuell eller automatisk, finnes det et par forskjellige ting du bør gjøre.

Instruksjoner

• Lese opp på overføringer. Du må forstå hvordan de fungerer, hvordan alle delene sammen og hvordan fysikk av disse mekanismene lage skiftende nødvendig for kjøretøyet. Dette er boken-læring halvår, og manualer på biler og overføringer med forklaringer på hvordan å reparere dem vil være nyttig i å bringe deg oppdatert.

• Praksis det du lærer ved arbeider på overføringer og ta gamle fra hverandre. Du må forstå ikke bare teorien bak disse maskinene, men du må håndtere dem og å forstå hvordan de er samlet for å bygge en fra grunnen opp.

• Gå gjennom en offisiell treningsprogram. Mens du kan lære mye av lese og gjøre, tekniske høyskoler tilbyr grader som en førsteamanuensis-grad i bilteknologi, og det kan være andre muligheter gjennom yrkesfaglige programmer i ditt område. Fordelen er at du har mer erfaring og du får tilgang til instruksjon fra fagfolk som kan peke ut ting som ikke kanskje er oppført i bøker som ville falle under fangsten alle kategorien "triks av handelen." Når du har blitt opplært av andre som vet hvordan å reparere og gjenoppbygge overføringer, bør du være klar til å gjøre det på egen hånd.