Nnywellness.com

Kopiere fra VHS-kassetter til en DVD med SCART


Kopiere fra VHS-kassetter til en DVD med SCART

SCART er en type lyd/video tilkobling vanligvis brukes i Europa med en rekke elektroniske enheter som TVer, videospillere og mottaker kabelbokser. Den bruker en rektangulær 21-pinners kontakt som er litt av en forløper til HDMI-brukt i USA med HDTVer og relaterte komponenter. Videospillere med en SCART-tilkobling er trolig bare finnes i Europa, med rette kortet kan de koble til en DVD-opptaker til overføring VHS video til DVD.

Instruksjoner

• Kjøpe en SCART-til-kompositt RCA (og S-Video, velger du) adapterkabel. Men hvis DVD-opptakerens også har en SCART-inngang, vil en rett SCART-kabel være tilstrekkelig uten å bruke en adapter.

• Koble adapteren til SCART-kontakten på baksiden av Videospilleren.

• Koble en kompositt RCA-kabel (tre steder - røde og hvite for lyd, gul video) fra kortet til innspill på DVD-opptakeren. Enkelte nettverkskort kan også tilby en S-Video kopling som vil gi høyere kvalitet video enn den gule delen av phonopluggen; Bruk denne for videoen hvis du velger.

• Sett inn en skrivbar DVD i DVD-opptakeren og VHS-kassetten du ønsker å overføre til Videoopptakeren. Spole båndet til der du vil at opptaket skal begynne.

• Trykk "Record" på DVD-opptakeren og trykk "Spille" på Videospilleren. Overvåke fremdriften på TV og trykk "Stopp" på begge enhetene når du vil at innspillingen skal stoppe.