Nnywellness.com

Samsung kanten lys problemer


Samsungs edge-LED-TVer bruker en rekke lysdioder rundt kantene på skjermen i stedet for tradisjonelle baklys ligger bak LCD-panelet. LED-bakbelysning gir løfte om bedre bildekvalitet enn tradisjonelle cold-katode fluorescerende lys, mens plasseringen av lysene rundt kanten av skjermen i stedet for bak lar TV være svært tynn. Denne teknologien er imidlertid ikke uten ulemper.

Ujevn lysnivået

På grunn av edge-LED bakgrunnsbelysning design ligger belysning elementene langt fra midten av skjermen. I et forsøk på å gi uniform bakgrunnsbelysning, produsenter bruke diffusers og lys tunneler for å hindre bakgrunnsbelysningen også lyst på kantene og for svak på center. Selv med denne teknologien lider Samsung edge-LED TV fortsatt ujevn lysnivåer.

Mindre kontrast

Edge-LED LCD-TV gir betydelig bedre kontrast enn CCFL bakgrunnsbelyst sett, faller de fortsatt bak ytelsen til LED bakgrunnsbelyst sett med innenbys dimming. Disse settene har en rekke LED-lys bak skjermen. lysene kan være lyste eller nedtonet for å støtte lysstyrkenivået på skjermen foran dem, kontrasten. Selv om Samsung gjør nå edge-LED LYSERS med innenbys dimming, er deres kontrastforhold fortsatt bak de bakgrunnsbelyst sett.

Subpar lydkvalitet

Den primære fordelen med kanten belysning er at det tillater et sett å være ekstremt tynn. Gjør settet tynt begrenser mengden plass for høyttalere. Vanligvis edge-LED sett har en pukkel stikker fra deres bakpanelet å holde høyttalere, benektende fordelen av edge-belysning teknologi, eller de ender opp med subpar lydkvalitet. Mens dette ikke er et problem for folk som koble sin TV til stereoanlegg eller surround sound-systemer, er det for de som vil bare bruke TV selv.

Unaturlig bevegelse med innhold

Samsung bruker edge-LED selskapets "Klart Motion Rate" bevegelse-behandlingsteknologi. Bevegelse behandlingen lover å dra nytte av den høye kvaliteten på LCD-panelet brukes i en edge-LED sett til å gi svært jevn bevegelse. På standardinnstillingene skaper den imidlertid bevegelse så glatt at det ofte ser unaturlig, spesielt med film innholdet.