Nnywellness.com

Hvor å låse opp mobilen mindre motor L7


Hvor å låse opp mobilen mindre motor L7

Motorola L7, også kjent som Motorola SLVR, er en mobiltelefon utgitt i 2005. Det har masse nyttig og underholdende funksjoner, slik som et microSD-kortspor (opptil 1GB minne), Bluetooth connectivity og et videokamera. Det er også på GSM-nettverk, som betyr at det kan låses. De fleste telefoner kommer låst til leverandøren som standard, og Motorola L7 er intet unntak. Men ved å låse opp den, kan du bruke den på andre nettverk.

Instruksjoner

• Få din Motorola L7 unike IMEI-nummeret ved å skrive inn * #06 # på talltastaturet. Skriv ned denne 16-sifret nummer, og sett det til side for senere.

• Ring trykkeriet kundestøtte og be om en låse opplåsingskoden. Være forberedt på å gi dem ditt acount nummer, mobilnummer og IMEI-nummeret. Hvis de ikke vil gi deg en kode, kan du fortsatt kjøpe en fra et eksternt låse opp område, for eksempel mobileunlocksolutions.com, unlockallcellular.com eller foneszone.co.uk (se linker i ressurser).

• Slå av din L7 og ta sin SIM-kortet ved å ta av sin bakdekselet og fjerne batteriet. Skyv SIM-kortet ut og erstatte den med utenlandske eller forhåndsbetalt SIM-kortet.

• Slå telefonen på. Skjermen vil si "Enter datterselskap koden." Angi opplåsingskoden du mottok i forrige trinn. Telefonen er nå ulåst.

Tips og advarsler

  • Vær svært forsiktig når du angir opplåsingskoden, som Motorola L7 bare har et visst antall låse forsøk før det hardlocks, betyr at det kan aldri bli låst hele.
  • Hold deg unna nettsteder som lover gratis låse opp koder, som dette pleier å være svindel.