Nnywellness.com

Hvordan du slår en cellen telefon i en Wi-Fi Hotspot


Hvordan du slår en cellen telefon i en Wi-Fi Hotspot

Bruke Internett for å surfe på Internett gjør hele forskjellen når du har en rask Internett-forbindelse. Internett gir deg tilgang informasjon raskt og effektivt, men det kan være en tid når du er på farten og ikke har tilgang til Internett-hjem eller et Wi-Fi-område og trenger tilgang til Internett. Via mobilen, kan du tilgang til Internett på datamaskinen av dreier din telefon i en Wi-Fi hotspot og koble den til datamaskinen.

Instruksjoner

Android

• PdaNet på webstedet og laste ned programvaren på datamaskinen. Programvaren lar deg koble datamaskinen til mobiltelefonen din og bruke den som en Wi-Fi hotspot tilgang til Internett ved å koble via Bluetooth. (Se ressurser for linken.)

• Åpne Bluetooth-valgpanelet på Android-enheten ved å velge "Innstillinger" og "trådløs og nettverket. Velg "Bluetooth-innstillinger" og "Bluetooth" så din Android-enhet er synlig. Du vil se en grønn merket "Bluetooth". Åpne Bluetooth-innstillingene på datamaskinen for å gjøre det synlig og velge alternativet "ekstern pålogging (DUN)." Angi "123," Hvis du blir bedt om å angi en ekstern pålogging.

• Tilgang til Android markedet på mobiltelefonen og Last ned den gratis app PdaNet. Når det er lastet ned, kan du se programmet i Programmer-mappen på din Android-enhet. Programmet lar deg bruke mobiltelefonen som en Wi-Fi-hotspot for datamaskiner.

• Åpne PdaNet programmet på din mobiltelefon, klikk "Aktiver Bluetooth DUN," Klikk "Ja" og følg instruksjonene for å konfigurere telefonen som en Wi-Fi-hotspot. Dette gjør at Android enheten synlig og koble til datamaskinen via Bluetooth.

• Åpne din nettleser for å få tilgang til Internett. Internett-tilkobling vil variere basert på om du har Edge eller 3G-tilkobling tilgjengelig til mobiltelefonen. Teknologi ligner en oppringingstilkobling mens 3G er analog med en bredbåndstilkobling. Tilkoblingen varierer basert på styrken i ditt område, og i områder der 3G ikke er tilgjengelig, vil du motta tjenesten på kanten.

BlackBerry

• Last ned Blackberry Desktop driver til datamaskinen. Dette gjør at datamaskinen kan bruke programvaren PdaNet bruke telefonen som en Wi-Fi-hotspot. (Se ressurser for linken.)

• Klikk "Alternativer" i din Blackberry, "Bluetooth" og velg Aktiver Bluetooth-funksjonen. Klikk "Alternativer", bla ned til der det står "Ekstern pålogging" og uncheck boksen. Åpne Bluetooth-innstillingene på datamaskinen for å gjøre det synlig og velge alternativet "ekstern pålogging (DUN)." Angi "123," Hvis du blir bedt om å angi en ekstern pålogging.

• Webstedet juni stoffer for å laste ned PdaNet til din Blackberry. Det er nødvendig at Blackberry har OS 4.6 installert eller senere for PdaNet arbeide og den kan brukes som en Wi-Fi-hotspot for datamaskinen. Klikk "Kjør" når det er lastet ned og velg "Aktiver Bluetooth DUN." (Se ressurser for linken.)

• Åpne din nettleser for å få tilgang til Internett. Tilkoblingen avgjøres basert på hvis du har en Edge eller 3G-tilkobling på telefonen.

iPhone

• Velg din Windows-menyen eller "System Preferences" Hvis du har en Mac å aktivere Bluetooth og gjør du datamaskinen synlig å sammenkoble iPhone.

• Klikk "Internett Tethering" på iPhone i "Innstillinger" og følg instruksjonene for å koble til via Bluetooth. Når du kobler til via Bluetooth, vises ordene "Nå oppdagbar" på iPhone-skjermen.

• Klikk "Bruk-enheten som en nettverksport" i innstillingene for iPhone og velg alternativet "Legg til en ny Bluetooth-enhet" på datamaskinen. Du kan vise dette alternativet under Bluetooth-innstillingene på datamaskinen.

• Velg alternativet "Trådløs iAP" og følg instruksjonene til parkoblingen er fullført. «Internett Tethering» vises på startsiden av iPhone når sammenkoblingen er fullført.

• Åpne din nettleser for å få tilgang til Internett. Internett-tilkobling er forskjellig basert på om du har Edge eller 3G-tilkobling tilgjengelig til mobiltelefonen. Teknologi ligner en oppringt tilkobling, mens 3G er analog med en bredbåndstilkobling. Tilkoblingen varierer basert på styrken i ditt område, og i områder der 3G ikke er tilgjengelig, vil du motta tjenesten på kanten.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har en ubegrenset data plan funksjon med mobiltelefonen din leverandør, kan det være dyrt å bruke mobiltelefonen som en Wi-Fi-hotspot. Ring din mobiltelefon leverandør for å bestemme kostnadene forbundet med telefonen får tilgang til Internett på datamaskinen.