Nnywellness.com

Tips for å rulle på en LG våger


Tips for å rulle på en LG våger

Den LG Dare er en smarttelefon med berøringsskjerm, og inkluderer en 3.2-megapixel kamera, en mediespiller, lagring og programmer for ulike filer, samt en webleser. Når tilgang til sin nettleser, kartleggingsverktøy og andre programmer, finnes det måter å raskt bla LG våger touchscreen.

Dra og velg

For å flytte opp og ned eller venstre og høyre, den LG Dare grensesnitt, sette fingeren lett på berøringsskjermen og flytte opp, ned, venstre eller høyre. Gjelde ikke for mye press, da dette kan skade skjermen. For å velge et ikon eller en link, trykk på skjermen med fingertuppen. Du bruker ikke en pekepenn eller andre verktøy til å rulle.

Rulle raskt

For å bla raskt på din LG Dare, Plasser fingeren lett på skjermen og dra den oppover eller nedover. Mobilskjermen flyttes raskt i retning du velger. Flicking fungerer også fra venstre mot høyre, og i noe program som Web kikker, kontakter, e-post og tredjepartsprogrammer.

Søk båndet

Berør og dra fingeren langs søk båndet på toppen av din LG våger skjermen å navigere raskt gjennom sanger, videoer, kontakter og andre elementer. Velg objektet du vil spille eller vise når du finner den. Du kan også ta en markert bokstav i Søk båndet til sangen, video, kontakt eller andre objekter.

Tilpass Hjem-skjermen

Hvis du ikke liker ordningen av ikoner på din LG våger viktigste Hjem skjermen, kan du tilpasse skjermen til din smak. Denne tilpasningen kan du finne favorittprogrammene dine raskt. Trykk på symbolet du vil flytte med fingeren, og dra den til den nye plasseringen. Startsiden er også kjent som standby-skjermen. Denne tilpassingen fungerer også i hurtigmenyen.

Rengjøring

Over tid, kan olje og smuss fra fingrene forurense din LG våger touchscreen. Tørk skjermen regelmessig med en mikrofiberklut å fjerne støv, skitt og rusk. Fjerne rusk fra telefonen kan føre til å velge feil ikonene og ikke å kunne bla gjennom telefonen raskt.