Nnywellness.com

Chevy 350 tekniske spesifikasjoner


Chevy 350 tekniske spesifikasjoner

Chevy 350 motoren har vært i mange Chevy biler. Liten blokk stil motoren har vært i Chevy lastebiler og korvetter som Chevy makt hesten som propelled disse kjøretøyene nedover veien. Den Chevy V-8 350 bli GM bedriftens standard i flere år, gjør denne motoren en sannsynlig mulighet i mange GM biler. Til tross for endringer mellom kjøretøy finnes det noen vanlige tekniske spesifikasjoner for alle Chevy 350 motorer.

Skalering

Chevy 350 motoren var en 5.7-liters motor. Den "350" kommer fra det 350 kubikk inches som størrelsen på denne maskinen. Den kubikk inches bestemmes ved å måle innsiden av hver sylinder og deretter legge til disse målingene sammen. Noen motorer måles i kubikkcentimeter i stedet for kubikk inches.

Hestekrefter

Den Chevy 350 hestekrefter (hp) er mellom 145 hp på 108 kW (kilowatt) og 376 hk ved 276 kW. Den elektriske strømmen som blir distribuert av av tennpluggene antenning gassen, som presser stempler av motoren opp og ned. Denne bevegelsen øker mengden av hestekrefter som motoren stempler pumpe raskere. Dette skaper mer strøm, det er derfor du ser hoppe fra 108 kW til 276 kW.

Boring og Slaglengde

Når stemplene går opp og ned i en motor, kalles denne totale måling slag. Diameteren på sylinderen som stempelet flytter kalles bar. Dette målet er viktig for teknikere å vite, som motorproblemer som involverer stempler og sylindere kan skje. Boring og Slaglengde målinger av en Chevy 350 motor er 4 x 3.48 tommer. Dette betyr at stempelet flytter 3,48 inches gjennom sylindere som er 4 inches i diameter. Noen annen enn 4 x 3.48 tommer angir slitasje på sylinderen og kan være et alvorlig problem.