Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en Rifle omfang for små spillet


Når jakt småvilt, må en bestemt type område som vil matche med mindre rifler, som.22s og luft rifler. Disse mindre områder vil sikre at du får en større siktlinje for raske småvilt, men vil ikke tynge du som noen av de større omfangene.

Instruksjoner

Kjøpe en Rifle omfang for småvilt

• Velg en rifle omfang som er utviklet spesielt for småviltjakt. Disse mindre omfang vanligvis tilbyr forstørrelse på 3 til 4 ganger vanlig bilde, og minst 30 mm linse i diameter. Dette gir mer nøyaktig sporing av mindre dyr over et større område.

• Vurdere et område som er tåke-bevis, støtsikker og vanntett. Liten spillet jakt tradisjonelt innebærer rask bevegelse, krypende på bakken, og vade gjennom myrer i tidlig morgentimer, så du vil definitivt ønsker å kjøpe et førsteklasses område som kan stå opp til litt misbruk.

• Kjøpe en rifle omfang som har en justerbar linse, slik at du kan bruke den på mer enn én type rifle, og for mer enn én type jakt. Finne en med justerbar ringer, slik at du raskt kan fjerne og justere omfanget på en annen rifle hvis nødvendig.

• Kjøpe et område som har en hastighet fokus funksjon, som kan være svært nyttig når jakt småvilt som beveger seg raskt og uforutsigbart.

• Velg et område som er utformet for høy rekyl våpen hvis du bruker en luft-rifle for å jakte på småvilt. Disse områdene er vanligvis lengre å gi form av de fleste luft rifler, og støtsikker å absorbere rekyl.

• Besøk en pistol forhandler eller sportsbutikk som spesialiserer seg i mindre rifler, som.22s eller luft rifler. Du vil kunne prøve ut en rekke våpen og matchende omfang som er mest effektive for småviltjakt, og selv teste dem ut hvis det er en tilgjengelig målområdet.

Tips og advarsler

  • Alltid bruke Hørselvern, selv når avfyring mindre kaliber rifler som.22s.
  • Unngå mindre, såkalte rimfire områdene som kommer med noen av de mer populære 22 rifle-pakkene. De tilbyr vanligvis en utilstrekkelig lens diameter, som resulterer i en mye mindre synsfelt som vil definitivt sette deg på en ulempe når det gjelder jakt raske småvilt liker kaniner.