Nnywellness.com

Hvordan legge til sanger til en iPod Nano fra en datamaskin


IPod Nano er spekket med funksjoner: videoopptak, FM radio-overføring, videoopptak og enda et pedometer (på senere modeller). Grunnlaget for iPod Nano og alle iPod er imidlertid muligheten til å spille musikk i digitalt format (MP3, WMA, AAC, etc.). Når begynt med iPod Nano, vil du sannsynligvis vil vite hvordan legge til musikk til den. Apple gjør dette enkelt og brukervennlig.

Instruksjoner

• Dataoverføre og installere Apple iTunes. Programmet er gratis og tilgjengelig for Windows eller Macintosh-maskiner. Apple iTunes brukes til å legge til og slette, sanger fra iPod Nano. Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen, og dobbeltklikk på programikonet for å starte programmet.

• Klikk "Fil" i iTunes-kontrollpanelet. Velg "Bibliotek" og velg "Legg til fil i bibliotek." Velg datamaskinens musikkmappen legge til sanger i iTunes-biblioteket. Du kan også velge individuelle sanger ved å klikke på filen (hold "Ctrl" for å velge flere sanger). Klikk "Import" for å legge disse sangene til iTunes-biblioteket.

Hvis du vil kjøpe musikk til din iPod Nano, klikk på "Store." Opprett en iTunes store-konto (kredittkort eller iTunes gave kort kreves). Bla gjennom de tilgjengelige låtene (eller Søk etter artistnavn eller tittel) og du vil legge til iTunes-biblioteket.

• Koble iPod Nano til datamaskinen med den medfølgende USB kabelen (dette er samme kabel brukes til å lade iPod Nano). Etter et par sekunder vises tilkoblet iPod i sidepanelet til venstre i iTunes.

• Klikk på fanen merket "Musikk" for å vise din importerte musikkspor. Velg alternativet "Synkroniser musikk" og velge «Hele biblioteket» eller "Valgt sanger." Hvis du vil legge til biblioteket, klikker du "Start Sync." Hvis du vil legge valgte sanger, Merk av sangene du vil legge til; Klikk "Start synkronisering" når du er ferdig.

• Vente på statuslinjen for å signalisere at overføringen er fullført. Når det er, er du klar kobler iPod Nano og begynne å nyte musikken. Klikk på grå "Løs ut"-knappen ved siden av "iPod" (venstre sidelinje). Vent til systemet sier det er trygt å fjerne iPod før unhooking det fra datamaskinen.