Nnywellness.com

Hvordan å reparere Plantronics CT12


Plantronics CT12 er en ultra-kompakt trådløs hodetelefonen som lar deg utføre en handsfree-samtale på telefonen. Noen ganger kan det oppstå problemer med CT12. Noen av dem inkluderer en bakgrunn/lydforstyrrelser mens du snakker, manglende evne til å ringe eller motta samtaler og en "Registrering mislyktes" melding på skjermen. Du kan løse disse problemene ved å følge noen feilsøkingstrinn.

Instruksjoner

• Starte hodesettet ved å koble strømadapteren i noen minutter og deretter koble den. Noen ganger, kan en enkel omstart feilsøke problemer med CT12.

• Fjern støy/forstyrrelse. Koble hodesettet til en mobiltelefon. Ringe test å se hvis det høres bedre. Hvis det lyden er bedre, er problemet med telefonlinjen eller den eksterne enheten. Kontakt teleoperatøren for å løse problemet. Hvis det fortsatt høres dårlig, må du få en erstatning fra butikken du kjøpte det på.

• Fjerne feilmeldingen som sier "Registrering mislyktes melding" første de registrerer sikkerhetskoden. Fjern fjernkontrollen fra basen. Trykk og hold "Slett" og "END"-knappene i ca sju til 10 sekunder til du hører en pipetone etterfulgt av en melding som sier "De Registrer?" Trykk "Ja" og trykk "Velg/CH."

• Registrer ditt sikkerhetskoden ved å koble AC-adapteren. Trykk og hold "PAGE"-knappen på basen. Fortsette å skyve som du re koble AC-adapteren. Fortsette å skyve til du ser "CHARGE/IN bruk" lys blinker på basen. Trykk "Snakke/FLASH." Vent til du ser "Registrering fullført" bekreftelsesmeldingen.