Nnywellness.com

Hva er den riktige måten å justere en forgasser?


Hva er den riktige måten å justere en forgasser?

Forgassere er enkle blande maskiner. De skaper den riktige blandingen av drivstoff og luft for å tillate at motoren å kjøre maksimalt. Fra tid til annen de krever justering basert på temperatur, drivstoff type og kjører.

Når du skal justere forgasseren

Det kan hende at bilen eller maskinen kjører på en mer usammenhengende måte enn normalt, at en sterkere bensin lukt enn normalt finnes i eksos, som det ikke vil starte uten et backfire eller noen boder eller at inaktiv er enten for høyt eller for lavt. Alle disse indikatorene peker på behovet for en forgasser justering.

Justere drivstoff/luft blandingen

Fjern luftfilteret av motoren og choke utkoblet, fra toppen av forgasseren dermed gi deg et klart syn i kammeret. Finn drivstoff blanding skruen som ikke er knyttet til en fjærbelastet mekanisme. Skrur du skruen helt til høyre til det er stramt, og starte motoren og vise skruen seg sakte til motoren går på den glatteste. Ved å vri skruen ingen endring, du har gått for langt og burde stramme til poenget med maksimal ytelse.

Justere inaktiv

Med motoren på og inaktiv, slå til inaktiv skruen, som skal knyttes til en våren mekanisme, til fast posisjon og sakte løsne. Fortsette å justere til motoren angitt glatt, men så sakte som mulig uten opphold.