Nnywellness.com

Liste over Mack Semi lastebil dieselmotorer


Liste over Mack Semi lastebil dieselmotorer

Mack Truck har lenge vært kjent for sine kraftig konstruksjon utstyr og kraftige motorer. Mack lastebiler tilbyr tre motorer som er i stand til å fullføre aktiviteten er for hånden. Fjellkjeden motorer fra MP-10, som kan utføre tungt utstyr mens forbruker mindre drivstoff enn tidligere modeller, til MP - 8 og MP - 7, som ble designet i Macks andre programmer, som inkluderer dag traktorer, over-the-road traktorer og dumpere.

MP-10 motor

MP-10 motoren er en 16-liters motor som produserer 515 til 605 hestekrefter. Den Moment er 1,860 til 2,060 fotpund. Denne motoren er i stand til å trekke veldig tung Last fra en død stopp og opprettholde hastigheter mens hauling tungt utstyr. Denne motoren er designet for å møte utslippsstandarder 2007 og kjører på en ultra-lav svovel diesel drivstoff. Denne motoren brukes i lastebil som er laget for bygging og tung transport. den brukes i Mack Titan viser optimal effekt nivåer samtidig drivstoffeffektive i prosessen.

MP-8-motor

MP-8 er en 13-liters motor som kan 415 til 485 hestekrefter. Denne motoren har dreiemoment karakteren 1,540 til 1700 fotpund. Denne motoren er installert i Mack høydepunktet. Høydepunktet er erstatning lastebilen for Mack visjonen. MP-8 vil møte og overgå 2007 utslipp kravene. Denne motoren ble gjort for åpne veien og hale frakt, og er bygget med minimum antall deler mulig, å holde vedlikeholdskostnader på et minimum.

MP-7 motor

MP-7 motoren er en 11-liters som produserer 325 til 405 hk med en dreiemoment vurdering 1200 til 1,560 fotpund. Denne motoren brukes også for Mack høydepunktet, og også for dumper programmer. Denne motoren er kompakt og lightweight, som er ideelt for haling frakt. Denne motoren også oppfyller 2007 utslipp, kjører effektivt på en lav-svovel diesel og levere bedre økonomi enn tidligere modeller.