Nnywellness.com

Hvordan du eksporterer Palm kontakter til Outlook


Før BlackBerry og iPhone var det Palm Pilot. Palm Pilot med mange av funksjonene som kommer standard på smart-telefoner i dag, og var en personlig organisatoriske enhet mangler bare innebygd telefon teknologien. Nå står Palms blant andre smart-telefoner som full-service mobilenheter med alt fra telefon til Internett. Som den opprinnelige Palm Pilot inneholder Palm smarttelefoner en "Kontakter"-funksjon som organiserer telefonnumre og adresser. Hvis du ønsker å ha disse kontaktene på datamaskinen, kan du eksportere dem til Outlook.

Instruksjoner

• Synkronisere Palm smart telefon med Palm Desktop. Koble telefonen til datamaskinen med den medfølgende ledningen til telefonen slått på, og Palm HotSync Manager skal starte automatisk. Hvis den ikke, går til "Start", "Alle programmer", Klikk mappen "Handspring" og klikk "HotSync Manager." Når vinduet i HotSync Manager åpnes, trykk på "HotSync" for å overføre nye kontakter fra Palm til Palm Desktop.

• Opprette en CSV-fil kontaktene i Palm Desktop. Starte Palm Desktop fra mappen "Handspring" i "Alle programmer" og velge "Export"-funksjonen ved å gå til "Fil"-menyen og klikke "Export". Klikk på alternativet "Komma atskilt (*.csv)" i "Eksporter"-listen og angi "Kontakter" som "Filnavn". Velg "Alle" i boksen "Range" og trykk "Export"-knappen. Filen lagrer automatisk til mappen "Mine dokumenter".

• Starte Microsoft Excel eller et gratis program som kan lese CSV-filer, som OpenOffice CALC, og åpne CSV-filen i programmet ved å gå til "Fil" og "Åpne," finne filen i vinduet som kommer opp og filen. Opprette en rad for overskrifter ved å klikke på nummeret ved den første raden i regnearket og velge "Sett inn > rad." Hver kolonne legger overskrifter som samsvarer med kategoriene i Outlook, for eksempel "Fornavn," "Etternavn", "Selskapet", "Arbeid," "Hjem" og "adressen. Du kan åpne Microsoft Outlook, klikker du på "Kontakter" og bruke overskrifter i Outlook som en guide. Lagre filen når du er ferdig.

• Åpne Microsoft Outlook hvis det ikke allerede er åpen. Klikk "Fil" og velg "Import og eksport." I "Import og eksport" veiviseren som åpnes, klikker du "Importer fra et annet program eller fil" og klikk "Neste".

• Velg "Kommadelte verdier (Windows)" filtype, klikk "Neste" for å komme til neste skjermbilde, og klikk deretter "Browse"-knappen. Gå til "Mine dokumenter"-mappen, dobbeltklikker du CSV-filen du opprettet i Palm Desktop å importere den og klikk "Neste".

• Klikk "Kontakter" for å velge det som målmappen. Klikk "Neste" for å komme til den siste siden i veiviseren, og klikk "Fullfør" for å importere kontakter fra Palm Desktop til Outlook.