Nnywellness.com

Hvordan finne den beste kamera verdien


Få det beste verdien på kameraet du kjøper avhenger i stor grad på hvordan du skal bruke kameraet. Selv om det er et pek og skyt for rundt i huset og familien ferier, bør du vurdere kvaliteter som Linsestørrelsen, makro evner og oppløsning. Sette disse kvalitetene i sammenheng av forestille omstendigheter og situasjoner der du planlegger å bruke kameraet. For eksempel kan du trenger det for lite lys innstillinger som konserter eller tar høyhastighets skudd på fotballkamper.

Instruksjoner

Å velge alternativene

• Velg et kamera med høy oppløsning hvis du planlegger å skrive ut bilder på en hjemmeskriver eller få dem trykt av en profesjonell utvikler. Høy oppløsning er spesielt nødvendig hvis du vil forstørre utskriftene. Hvis bildene er hovedsakelig skal være sendt til venner eller lagt ut på nettet, så er dette ikke så mye av en bekymring.

• Når mengden av minne på kameraets kort. Dette er en viktig faktor hvis du tar bilder i dine reiser og ikke har tilgang til en datamaskin for å laste ned bilder.

• Investere i en telelinse dersom du planlegger å skyte mange bilder av fjerne objekter. Dette er nyttig for aktuelt fotografer som kan nærme en brennende bygning eller som ønsker å fange en arrest på en roped av åstedet. Dette gir et tett, nær skudd uten fare fotografen.

• Velg et kamera med en makro funksjon for nærbilder av emner, for eksempel en butterfly på en blomst.

• Bestemme om du vil en modell som inkluderer også video evnene. Dette er en kjekk liten funksjon hvis du fotograferer et barns bursdagsselskap, for eksempel, og vil bytte frem og tilbake mellom fortsatt bilder og video.

• Inspisere burst-hastighet på kameraet hvis du planlegger å ta handlingen skudd av raske objekter. Pek og skyt digitalkameraer har fire til åtte andre lag mellom skudd, som bildet lagres på minnekortet. Høyere kvalitet kameraer har en forbedret burst rate som forkorter denne forsinkelsen mellom bilder.

• Kjøpe litium ionbatterier hvis du planlegger å bruke kameraet mye. Digitalkameraer brenne gjennom batterier, spesielt å slå LCD-skjermer. Oppladbare batterier kan bli kostbar i utgangspunktet, men de gjøre raskt opp for investeringen når du ikke trenger å holde kjøpe kameraet batterier.

• Hodet til en elektronikkbutikk, og fysisk teste ut modellene. Det kan hende du mer interessert i enfolded et kamera i lommen enn lugging rundt en heftig øverste hylle kamera. Snakker med en ansatt om dine preferanser, og få noen forslag på hva som ville fungere best for dine behov.

• Sammenlign priser av kameraer som har funksjonene du ønsker. Velge den beste verdien.