Nnywellness.com

Sony CD Recorder instruksjoner


Sony CD Recorder instruksjoner

CD-brennere er et nyttig tillegg til hjemmestereoanlegget. Ikke bare kan du gjøre kopier av dine favoritt-CDer, kan du spille musikk fra bare om noen annen kilde, for eksempel, bånd eller TV. For å få mest ut av Sony CD-brenneren, må det være konfigurert og koblet riktig til stereoanlegget. Noen kabler og en enkel forståelse av hvordan du kobler dem, vil du registrere CDer på et blunk.

Innganger og utganger

Sony CD-brenneren er utstyrt med flere innganger og utganger for å håndtere ulike signaler fra kildekomponenter. De fleste av dem vil være lyd, men noen Sony CD-spillere har videoutgangene til å vise tekst og menyer på en TV. De funnet vanligvis utganger er standard røde og hvite RCA-kontakter. Disse kablene er lett å finne og bruke, men de gir ikke lydkvaliteten som opptakerens digitale utganger tilbyr. Digitale koaksiale og optiske utganger er nyttige for å opprettholde integriteten til det digitale signalet når opptak og avspilling av CDer.

Ledninger er unødvendig

Avhengig av tilkoblingsmetoden du bruker, kreves ulike kabler. Bruke standard røde og hvite kontaktene krever en RCA-kabel. Digital koaksial tilkoblinger bruker en 75 ohm koaksialkabel, mens optiske forbindelser ringe for en optisk eller Toslink-kabel. Selv om alle disse kablene er tilgjengelig på lokale elektronikk butikken, er det vanligvis mye billigere å bestille dem online.

Tilkoblinger

Koble Sony CD-brenneren til mottakerens "Tape/MD" innganger og utganger for enkleste bruk. Andre komponenter kan administreres gjennom mottakeren så kun en utgang til brenneren er nødvendig. Hvis du ikke har en mottaker, kobler du kilden skal registreres direkte å det CD registrert ved hjelp av analoge eller digitale tilkoblingene. Selv om disse tilkoblingene er merket og relativt lett å finne, se brukerhåndboken for den bestemte Sony-opptakeren og mottakeren å finne riktig kontaktene og anbefalt tilkoblingsmetoder.

Grunnleggende funksjoner

Sony CD-brenneren har to kortstokker, ett for avspilling og en for opptak. Hvert sett med kontroller på frontpanelet styrer bestemte funksjoner som spille, overshopping og opptak. Displayet viser viktig informasjon om data og type musikk opptakeren spille eller opptak. For å registrere, sett en tom plate i innspillingen stasjonen. Du kan registrere hva spiller fra andre dekket på fly ved å trykke på "Record"-knappen. Kopiere en hele CD uten avspilling, kan du bruke funksjonen "Synkro-Record" for raskere kopiering. Hvis du vil spille inn fra en annen kilde, trykk "Input" for å velge funksjonen analog eller digital inngang. Når du er ferdig spiller inn en CD, kan du merke den ved hjelp av interaktive menyen på frontpanelet eller fjernkontrollen. Før du spiller en nylig innspilt CD, men må det fullføres av spilleren.