Nnywellness.com

Hvordan installerer jeg en mobil gulvet montere?


Hvordan installerer jeg en mobil gulvet montere?

Synes du deg fomling bare for telefonen mens du kjører, eller prøver å holde øynene på veien mens følelsen rundt sete og gulvet hente telefonen? Det virker som noen ville komme opp med en enhet som vil finne en telefon på ett sted, så du vil kunne finne og bruke bør raskt en nødsituasjon oppstår. Vel, nå gjøre de slik en enhet der du kan finne telefonen i en posisjon av ditt valg i kjøretøyet innen rekkevidde, hvor du kan endelig holde med den. Installasjonen kan gjøres med noen få enkle verktøy.

Instruksjoner

• Sitter i bilen på rattet og forestille deg nå for telefonen mens du kjører. Utvide armen til de ulike stedene du vurderer for å finne og montering telefonen. Vurder om du foretrekker det montert på konsollen, etasje eller på siden av passasjersetet nærmest den høyre armen.

Å sette mobiltelefon innen komfortabel avstand reduserer faren.
Plasser gulvet mount front venstre av passasjersetet og test dine nå avstand og bekvemmelighet fra den posisjonen. Hvis denne posisjonen som passer deg, bruk en socket fastnøkkel til å løsne venstre forsetet spor bolten på gulvet.

• Skreve sete spor bolten med den åpne enden av mount braketten. Stram venstre forsetet spore bolt tilbake opp til det er stramt rundt braketten. Den fleksible stål akselen inn gjengede oppreist på mount braketten og skru den ned tett. Feste i den egendefinerte telefonholder på plass på toppen av mount gulvet og bøy flex røret til innen rekkevidde.

Konsollen monterer er gode alternativer for fåen telefonen som trygt nær som mulig.
Prøv å installere gulvet mount på konsollen, hvis passasjer sete mount er bare for langt fra deg mens du kjører. Enten høyne bilen på reparasjon butikk heis å få en god titt på hva er på undersiden av hvor du skal bore eller krype under bilen med en god lommelykt en titt. Dette vil unngå din boring i en kritisk linje eller annen del og skade bilen unødvendig.

• Bruke en drill og litt for å bore tre hullene i konsollen ned gjennom interiør metall gulvbordet. Bore lett og holde bore tilbake fra gjennomtrengende godt utover metall på den andre eller side. Bolt gulvet mount kjøretøy konsollen bruker kort kraftig skruene. Installer montere enheten som beskrevet tidligere.

Tips og advarsler

  • Vær svært forsiktig når boring i bilens interiør. Vurdere alle alternative steder nøye før settling alternativet boring.