Nnywellness.com

Saturn Relay problemer


Saturn stafetten merket det første og bare tid automaker Saturn laget en inntreden i markedet minivan. Relatert til de andre minibusser i General Motors (GM) familien - Buick Terraza, Chevrolet Uplander og Pontiac Montana SV6 - det var egentlig en rebadged Chevrolet/Pontiac kjøretøy. Kanskje derfor forbrukernes reaksjoner var lunken, og relé varte bare to år: 2005 til 2007. Det ble erstattet av crossover SUV, Outlook.

Elektrisk System

Et vanlig problem med Saturn reléer er med sin elektriske systemer. En defekt chip i drivverk kontrollmodulen (PCM) kan påvirke drivstoffpumpe og eksos gass recirculation (EGR) systemet, dermed krever erstatning av PCM.

Det kan også være mindre problemer med OnStar, en abonnementsbasert elektronisk tjeneste bare installert i GM biler. I noen reléer, kan hele systemet nekte å makt opp, noe som kan løses ved å fjerne sikring i ca 5 minutter. I andre tilfeller kan det globale posisjoneringssystem miste presisjon, som kan være bilens vindu missfarging - eller forårsaket av objekter plassert på baksiden pakke sokkel hvis antennen er plassert der.

Søkemotor

2005 og 2006 reléer er utsatt for motor stoppet eller unnlater å starte. I noen tilfeller må ledninger koblingene under førersetet erstattes på grunn av fuktighet og/eller korrosjon. I andre tilfeller må kanskje bilen en erstatning drivstoff nivå avsenderens.

I noen 2005 reléer med 3,5-liters motorer, kan en plystring støy produseres under akselerasjon, dermed krever erstatning av PCV røret.

Lyset

Den "Sjekk Engine" kan lyser i noen 2005 og 2006 reléer på grunn av svikt i Delphi EGR ventil installert. I slike tilfeller erstattes Delphi ventiler med Seimens seg.

Horn

Noen 2005 og 2006 reléer kan ha problemer med den riktige funksjonen av deres bil horn på grunn av ekstra press på noen flekker av rattet pads. Mykere kildene er tilgjengelig å ettermontere på rattet.

Bremser

Noen 2005 reléer kan mislykkes for samsvar med kravene i FMVSS (Federal Motor Vehicle Safety Standard) nr 135 for bilen bremsesystemer. Standarden krever at bilen ikke flytte i 5 minutter når det stopper på en bratt bakke samtidig i nøytral. Uten kostnad, kan forhandlere sjekke for parkering brems spaken glidning på hver bakbremsen caliper, utføre caliper erstatning hvis nødvendig.