Nnywellness.com

DIY Jeep støtfanger fabrikasjon


Jeeper er tøffe kjøretøy. Chrysler bygger dem for sjåføren som etterlater fortauet. Men massive objekter er rikelig off-road, og de lager støtfangerne på en Jeep vil ikke alltid absorberer kraft av en kollisjon med en stor objektet uten å opprettholde skade. Hjem mekaniker med bakgrunn i metall sveising og har riktig utstyr kan gjøre en støtfanger som vil motstå alt unntatt en fallende fjell.

Instruksjoner

• Måle hvor høyt støtfangeren er av bakken. Federal Department of Transportation har krav for støtfanger høyde og noen erstatning støtfanger har å matche høyden på originalen.

• Legge til styrke støtfanger mounts av minst seks inches av 1/8 tommer stål plate til sidene av mounts.

• Dikte en støtfanger mount flens fra ¼ tomme stål plate og sveise det til både støtfanger mounts. Den skulle utvide minst seks inches på hver side.

• Skjær et stykke tre tommer av seks tommers C-kanal stål som er 1/8 tomme tykk i en lengde som er like bred som Jeep. Dette er støtfanger kjernen. Bruke Assistent til å holde den i riktig sted på Jeep og lage små sveiser med en MIG sveiser å holde det på plass.

• Bruke en drill for å gjøre åtte ½ tommers hull går gjennom støtfanger og mounts. De bør gjøres i begge ender og tre rader med to langs midten. Med klasse 8 muttere og bolter, sikre støtfanger til støtfanger flensen. Grind tack sveiser før du ikke ser noen overskytende metal.

• Ferdig med et tynt lag med metal filler på de tack sveiser å gjøre dem glatt. Coat støtfanger med lastebil seng liner.